Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi naar Johan Cruijff ArenA

Taxi Johan Cruijff ArenA / Amsterdam ArenA

Taxi naar de Johan Cruijff ArenA nodig? Boek hier voordelig de taxi naar een wedstrijd van Ajax, of een concert en geniet van een zorgeloze belevenis!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Johan Cruijff ArenA / Amsterdam ArenA

Voordelig met de taxi naar de Johan Cruijff ArenA

Ben je op zoek naar voordelig vervoer van of naar de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam? Bij sneleentaxi ben je aan het juiste adres! Onze vervoerders rijden vanuit heel Nederland van en naar het grootste stadion van Nederland, wat al sinds 1996 de thuishaven is van de Amsterdamse voetbalclub Ajax (voorheen Amsterdam ArenA). Met jaarlijks meer dan twee miljoen bezoekers is de Johan Cruijff ArenA een drukbezocht stadion. Van populaire voetbalwedstrijden, mega concerten en dancefeesten tot beurzen en zakelijke congressen; onze chauffeurs staan klaar om je van en naar de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam te vervoeren. Taxi Johan Cruijff ArenA bestel je eenvoudig via sneleentaxi, je ontvangt direct per mail een boekingsbevestiging.

Taxi naar Johan Cruijff ArenA

Sneleentaxi brengt je naar de wedstrijd of het evenement

In de Johan Cruijff ArenA zijn jaarlijks vele grote en kleine evenementen. In 2017 was de arena het decor van een concert van DJ Armin van Buuren, het stadion wordt regelmatig gebruikt voor voetbalwedstrijden en ook De Toppers hebben er hun weg gevonden en treden er jaarlijks op. Heb je zin in een feestje met De Toppers in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam en wil je daarna veilig naar huis met de taxi? Wij regelen je vervoer! Wist je dat je in de Johan Cruijff ArenA ook een stadiontour kan krijgen? Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Ajax Gallery of Fame en neem een kijkje in de kleedkamer van Ajax. Onze chauffeurs vervoeren je graag van en naar de Johan Cruijff ArenA, ook als het om een zakelijke bijeenkomst gaat. Bij sneleentaxi kan je kiezen uit standaard, luxe of elektrisch vervoer. Kies bijvoorbeeld voor een luxe taxi en geniet van de extra service en comfort. Ben je op zoek naar een taxi voor 4 of meer personen? Wij hebben ook taxibusjes beschikbaar. Samen uit, samen veilig thuis met sneleentaxi!

Johan Cruijff ArenA taxi

Onze taxi's zijn vanuit heel Nederland te boeken

Via sneleentaxi kan je op elk moment vanuit heel Nederland eenvoudig een taxi bestellen naar de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Of het nou dag of nacht is, doordeweeks of in het weekend; onze vriendelijke chauffeurs staan altijd voor je klaar om je de beste service te bieden en je van en naar de Johan Cruijff ArenA te vervoeren. Dankzij slimme technologie kunnen onze chauffeurs ritten combineren en zijn wij in staat om in heel Nederland een goedkope Taxi Johan Cruijff ArenA aan te bieden. Het kan natuurlijk weleens gebeuren dat je de taxi toch niet meer nodig hebt, daar doen we niet moeilijk over. Bij sneleentaxi kan je, tot 3 uur voor aanvang van de rit, je boeking kosteloos annuleren. Evaar ook het gemak van sneleentaxi!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9