Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je taxi naar het Philips Stadion

Taxi Philips Stadion

Een taxi naar het Philips Stadion nodig? Geniet van een mooie PSV wedstrijd of een concert en laat je zorgeloos afzetten door een van onze chauffeurs.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Philips Stadion

Voordelig met de taxi naar het Philips Stadion

Via sneleentaxi kan je voor een scherp tarief met de taxi naar het Philips Stadion in het hart van Eindhoven. Vanuit heel Nederland en op elk moment rijden onze vervoerders van en naar deze veelzijdige locatie, de thuisbasis van de Eindhovense voetbalclub PSV. Het Philips Stadion trekt jaarlijks duizenden bezoekers en staat onder andere bekend om de voetbalwedstrijden die in het stadion plaatsvinden. Gedurende het jaar zijn er nog vele andere bijeenkomsten. Van grote concerten en feesten tot zakelijke congressen en seminars; onze chauffeurs staan klaar om je van en naar het Philips Stadion in Eindhoven te vervoeren. Taxi Philips Stadion regel je eenvoudig via sneleentaxi, direct erna ontvang je van ons per mail een bevestiging van je boeking.

taxi naar het Philips Stadion

Met Taxi Philips Stadion naar de wedstrijd of het evenement

In het Philips Stadion vinden regelmatig populaire voetbalwedstrijden plaats. Het stadion wordt beschouwd als een van de mooiste voetbalstadions van Nederland, voornamelijk omdat de tribunes zich dicht bij het veld bevinden. Naast de voetbalwedstrijden is het Philips Stadion ook dé locatie voor vele grote evenementen. Zo is zanger Guus Meeuwis sinds 2006 een graag geziene gast in het stadion. Ga je naar ‘Groots met een zachte G’ in het Philips Stadion in Eindhoven en wil je daarna veilig naar huis met de taxi? Geen zorgen, wij regelen je vervoer! Wist je dat je in het stadion ook een PSV-stadiontour kan krijgen? Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het PSV Museum en kijk je ogen uit in de PSVFANstore.

Onze chauffeurs vervoeren je graag van en naar het Philips Stadion in Eindhoven, ook als het om een zakelijke bijeenkomst gaat. Bij sneleentaxi kan je kiezen uit standaard, luxe of elektrisch vervoer. Ga voor gemak, bestel een luxe taxi en geniet van de extra service en comfort. Ben je op zoek naar een taxi voor 4 of meer personen? Wij hebben ook taxibusjes beschikbaar. Samen uit, samen veilig thuis met sneleentaxi!

Philips Stadion taxi

Taxi Philips Stadion is vanuit heel Nederland te boeken

Via sneleentaxi kan je op elk moment vanuit heel Nederland eenvoudig een taxi bestellen naar het Philips Stadion in Eindhoven. Dag of nacht, doordeweeks of in het weekend; onze vriendelijke chauffeurs staan altijd voor je klaar om je van en naar het Philips Stadion te vervoeren. Dankzij slimme technologie kunnen onze chauffeurs ritten combineren en kunnen wij in heel Nederland een goedkope Taxi Philips Stadion aanbieden.

Gaat je taxirit onverhoopt niet door? Geen probleem, bij sneleentaxi kan je tot 3 uur voor aanvang van de rit je boeking kosteloos annuleren. Ben je benieuwd naar de ervaringen van klanten die je voor zijn gegaan? Lees hier wat ze van hun rit vonden en ervaar ook het gemak van sneleentaxi!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9