Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi naar Antwerpen Airport

Taxi Antwerpen Airport

Boek je taxi naar Antwerpen Airport online bij sneleentaxi! Bereken vooraf de ritprijs en boek je rit voor een scherp tarief online. Altijd scherp geprijsd!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Antwerpen Airport

Reis zorgeloos met de taxi naar Antwerpen Airport

Reis comfortabel en ontspannen met de taxi naar Antwerpen Airport. Onze chauffeurs brengen je graag op tijd naar de luchthaven, zodat je zorgeloos aan je reis kunt beginnen. In heel Nederland hebben wij chauffeurs actief die voor een lage ritprijs van en naar Antwerpen Airport rijden.

Bij sneleentaxi ben je verzekerd van een goedkope taxi naar Antwerpen Airport. Met behulp van ons geoptimaliseerde veilingssysteem kunnen wij ritten voor lage prijzen aan vervoerders van Taxi Antwerpen Airport koppelen. Dit zorgt ervoor dat onze tarieven altijd goedkoper zijn dan het kilometertarief. Wat voor een vervoer je ook kiest, bij ons hoeft je vervoer naar vliegveld Antwerpen nooit veel te kosten.

Voor taxiritten naar Antwerpen Airport heb je keuze uit meerdere vervoersopties:
• Standaard taxivervoer
• Taxibusjes
• Luxe vervoer
• Elektrisch vervoer

Taxi naar Antwerpen Airport

Ontdek de service van Taxi Antwerpen Airport

Gaat je reis onverhoopt niet door? Of zijn er andere omstandigheden waardoor je de geboekte rit wilt annuleren? Wij begrijpen heel goed dat als je (reis)plannen ineens verstoord worden, je geen kosten wilt hebben aan een Antwerpen Airport taxi waar je geen gebruik van gaat maken.

Bij ons is het mogelijk om, tot 3 uur voor aanvang van de rit, deze te annuleren. Wij zullen hiervoor geen kosten in rekening brengen en het geheel betaalde bedrag retourneren. Heb je het luchthavenvervoer naar Antwerpen met iDeal betaald? Na annulering zal het bedrag binnen 3 (werk)dagen weer op je rekening staan.

Antwerpen Airport taxi

De Antwerpen Airport taxi blijft bij vertraging op je wachten

Bij taxi Antwerpen Airport houden wij de status van je vlucht goed in de gaten. Hier wordt rekening mee gehouden bij het ophaalmoment van je geboekte rit. Onze chauffeurs zullen namelijk tot één uur en tien minuten na landing van je vlucht op je blijven wachten. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de vluchtinformatie die op luchthaven Antwerpen bekend is.

Als er omstandigheden zijn waardoor de vertraging langer duurt, kun je dit aan de chauffeur van Taxi Antwerpen laten weten en de mogelijkheden met hem bespreken.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9