Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi naar Bremen Airport

Taxi Bremen Airport

Een taxi naar Bremen Airport regel je online! Voor een voordelig tarief boek je bij ons vanuit heel Nederland een taxi van en naar Bremen Airport. Bereken de vaste ritprijs vooraf online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Dé taxivervoerder van en naar Bremen Airport

Begin je reis met sneleentaxi

Reis ontspannen en comfortabel naar Bremen Airport met sneleentaxi! Onze chauffeurs brengen je graag op tijd naar luchthaven Bremen, zodat je uitgerust aan je reis kan beginnen. In heel Nederland hebben wij vervoerders actief die voor een vaste lage ritprijs van en naar Bremen rijden.

Door middel van ons geoptimaliseerde veilingssysteem kunnen wij taxiritten voor lage prijzen aan chauffeurs koppelen. Dit zorgt ervoor dat onze ritprijzen altijd voordeliger zijn dan het kilometertarief. Ook onze taxibusjes, die plek hebben voor 4 of meer passagiers, zijn scherp geprijsd. Is de reis zakelijk? Ook luxe vervoer naar vliegveld Bremen is mogelijk bij ons!

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel

Kosteloos annuleren

Gaat de reis onverhoopt toch niet door? Of zijn er andere omstandigheden waardoor je genoodzaakt bent de geboekte rit te annuleren? Wij begrijpen het goed dat als je (reis)plannen ineens verstoord worden, je geen extra kosten wilt hebben aan een boeking waar je geen gebruik van maakt.

Bij ons kan je tot 3 uur voor aanvang van de rit deze annuleren. Wij zullen geen kosten hiervoor in rekening brengen, en het gehele betaalde bedrag crediteren. Is er met iDeal betaald? Na annulering zal het betaalde bedrag binnen 3 (werk)dagen weer op je rekening staan.

Ook bij vertraging blijven we op je wachten

Wij houden je vlucht in de gaten

Bij taxi Bremen Airport houden wij de status van je vlucht in de gaten. Hiermee wordt rekening gehouden bij het ophaalmoment van de geboekte rit. Onze vervoerders zullen namelijk tot één uur en tien minuten na landing van je vlucht blijven wachten. Hiervoor maken wij gebruik van de informatie die op luchthaven Bremen bekend is.

Als er zich omstandigheden voordoen waardoor de vertraging langer duurt, kun je dit aan de vervoerder laten weten en de mogelijkheden met hem bespreken.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9