Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi naar Dortmund Airport

Taxi Dortmund Airport

Boek je taxi naar Dortmund Airport bij sneleentaxi! Voor een vaste ritprijs brengen wij je van en naar Dortmund Airport. Bereken onze lage ritprijs vooraf online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Dé taxivervoerder van en naar Dortmund Airport

Begin je reis met sneleentaxi

Begin ontspannen aan je vlucht en reis comfortabel naar Dortmund Airport met sneleentaxi! Wij brengen je graag op tijd naar vliegveld Dortmund, zodat je zorgeloos aan je vlucht kan beginnen. In heel Nederland hebben wij chauffeurs beschikbaar die voor een lage ritprijs van en naar Dortmund rijden.

Door middel van ons geoptimaliseerde veilingssysteem kunnen wij ritten voor lage tarieven aan chauffeurs koppelen. Hierdoor zijn onze vaste ritprijzen altijd goedkoper dan de prijs die bij het kilometertarief gerekend wordt. Ook onze taxibusjes, waar plek is voor 4 of meer passagiers, zijn laag geprijsd. Is de reis zakelijk? Ook luxe vervoer naar luchthaven Dortmund is mogelijk!

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel

Kosteloos annuleren

Gaat de reis onverhoopt niet meer door? Of zijn er andere omstandigheden waardoor je genoodzaakt bent de rit te annuleren? Wij begrijpen uiteraard dat je geen kosten wilt hebben aan een boeking waar je geen gebruik van gaat maken als je (reis)plannen ineens verstoord zijn.

Het is mogelijk om tot 3 uur voor aanvang van de rit deze te annuleren. Wij brengen hiervoor geen annuleringskosten in rekening, en zullen het gehele betaalde bedrag crediteren. Bij betaling met iDeal zal dit bedrag binnen 3 werkdagen na annulering weer op je rekening staan.

Ook bij vertraging blijven we op je wachten

Wij houden je vlucht in de gaten

Bij taxi Dortmund Airport wordt de status van je vlucht goed in de gaten gehouden. Hier houdt de chauffeur rekening mee om het ophaalmoment van je geboekte rit te bepalen. Onze chauffeurs zullen namelijk altijd tot één uur en tien minuten na landing van je vlucht blijven wachten. Hiervoor zal er gebruik worden gemaakt van de informatie die op luchthaven Dortmund bekend is.

Als er omstandigheden plaatsvinden waardoor de vertraging langer duurt (zoals problemen met bagage), kan je dit aan de vervoerder laten weten en de mogelijkheden bespreken.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9