Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi naar Düsseldorf Airport

Taxi Düsseldorf Airport

Boek je taxi naar Düsseldorf Airport bij sneleentaxi! Bereken onze voordelige ritprijs vooraf online. Voor een vast tarief brengen wij je van en naar Düsseldorf.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Düsseldorf Airport

Met Taxi Düsseldorf Airport reis je onbezorgd naar Duitsland

Reis comfortabel met de taxi naar Düsseldorf Airport! Wij brengen je graag op tijd naar de luchthaven, zodat je onbezorgd aan je reis kunt beginnen. Vanuit heel Nederland hebben wij chauffeurs beschikbaar die voor een scherpe ritprijs naar luchthaven Düsseldorf rijden.

Wanneer een rit bij onze Düsseldorf Airport Taxi geboekt wordt, zullen wij deze met behulp van slimme technologie aan een vervoerder koppelen. Door het gebruik van deze technologie kunnen wij een goedkope ritprijs rekenen dat altijd lager is dan het tarief per kilometer. Zoek je een Taxi Düsseldorf Airport voor meerdere personen? Wij hebben taxibusjes beschikbaar wanneer je met meer dan 3 personen reist. Met de Düsseldorf taxi van sneleentaxi reis je onbezorgd naar de Duitse luchthaven!

Taxi naar Düsseldorf Airport

De service van de Düsseldorf Airport Taxi

Goede service staat bij sneleentaxi hoog in het vaandel! Heb je een taxi naar Düsseldorf geboekt en zijn er gewijzigde reisplannen waardoor je je Düsseldorf taxi wilt annuleren? Wij begrijpen dat het altijd mogelijk is dat je (reis)planning ineens verstoord worden. Bij ons kun je, tot 3 uur voor aanvang van de geboekte rit, kosteloos annuleren. Wij rekenen geen annuleringskosten en zullen het in rekening gebracht bedrag volledig terugbetalen. Bij een betaling via iDeal zullen wij het bedrag binnen 3 (werk)dagen na annulering crediteren.

Düsseldorf Airport taxi

Zorgeloos met de taxi naar Düsseldorf Airport

Onze vervoerders van Taxi Düsseldorf Airport blijven op de hoogte van de status van je vlucht, en houden hier rekening mee bij het ophaalmoment. Er zal namelijk tot één uur en tien minuten na landing van je vlucht op je gewacht worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de informatie die op vliegveld Düsseldorf bekend is.

Wanneer de vertraging langer gaat duren, kan er contact opgenomen worden met de chauffeur van Taxi Düsseldorf. Telefonisch kun je hem op de hoogte stellen van de vertraging en de mogelijkheden bespreken. Zijn contactgegevens staan vermeld in de bevestigingsmail die wordt toegestuurd.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9