Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Tilburg taxi

Taxi Tilburg

Heb je een taxi in Tilburg nodig? Bestel dan nu je vervoer bij dé taxicentrale van Tilburg. Boek direct je taxi van of naar Tilburg online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Tilburg

Taxi Tilburg - sneleentaxi.nl

Taxi Tilburg is uw ideale taxi-partner in de regio Tilburg. Wil 's ochtends de auto niet starten of heeft u 's avonds geen zin om de BoB te zijn? Om deze en honderden andere redenen staat de taxiservice in Tilburg voor u klaar. 24 Uur per dag, zeven dagen per week. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Tilburg is nu voor iedereen te bestellen in heel Tilburg, dus ook in Tilburg Reeshof en Berkel-Enschot. Ook taxibusjes zijn beschikbaar bij Taxi Tilburg. Wil je bijvoorbeeld met de taxi naar Eindhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!U kunt bij ons in de taxi met uw pinpas betalen. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Tilburg taxi

Taxi Tilburg is er voor iedereen

Tilburg is qua inwoners de zesde stad van Nederland. Het is een levendige Brabantse stad met vele verschillende soorten mensen. Studenten, zakenlieden, dagjesmensen: allemaal verzamelen ze zich in Tilburg. Taxi Tilburg staat graag voor al deze mensen klaar en brengt eenieder naar zijn of haar gewenste bestemming. Wilt u bijvoorbeeld een taxi in Tilburg naar de Oude Markt of een van de vele kerken of musea? Dan is Taxi Tilburg er voor u. Ook het Willem II-Stadion of de Universiteit van Tilburg is natuurlijk met de taxiservice in Tilburg te bereiken, net als vele andere bestemmingen. Het is allemaal gesneden koek voor Taxi Tilburg. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor een langere rit naar bijvoorbeeld Den Bosch, Rotterdam of luchthaven Schiphol. Onze chauffeurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het taxivervoer en staan altijd met een glimlach voor u klaar.

Taxicentrale Tilburg

Taxi Tilburg staat voor kwaliteit

De taxiservice in Tilburg staat voor kwaliteit. U zult zo snel als mogelijk worden opgehaald waar en wanneer u wilt door een ervaren chauffeur met kennis van Tilburg. Heeft u speciale wensen, schroom dan niet deze door te geven aan de telefoon. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om meerdere taxi's of een taxibusje te bestellen. Of wilt u een taxi reserveren voor een later moment? Geen enkel probleem, Taxi Tilburg komt graag tegemoet aan uw wensen. Dus heeft u een taxi of taxibus Tilburg nodig? Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct. Taxi Berkel-Enschot behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Hopelijk snel tot ziens in een van onze taxi's!

Informatie over Tilburg


Inwoners:197.020
Gemeente: Tilburg
Provincie: Noord-Brabant
Station(s) van Tilburg: Station Tilburg Reeshof, Station Tilburg, Station Tilburg Universiteit
Bekende wijken: Berkel-Enschot, Reeshof, Udenhout Tivoli, Jeruzelem, Broekhoven, Loven
Evenementen: Tilburgse Kermis, de Meimarkt, Roadburn Festival, Tilburg Hap Stap Festival & Tilburg Culinair, Festival van het Levenslied, Tilburg Ten Miles, Hart van Brabantloop, Warandeloop, TOP-week, International Gipsy Festival, Tilburgs Bierfestival
Populaire bezienswaardigheden:
• De Pont
• Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen
• Oisterwijkse Bossen en Vennen
• TextielMuseum
• Safaripark Beekse Bergen
• Stichting Natuurmuseum Brabant
• Dierenpark de Oliemeulen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9