Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je taxi naar Luik Airport

Taxi Luik

Boek je taxi naar vliegveld Luik online! Met sneleentaxi reis je onbezorgd van en naar Liège Airport. Bereken onze voordelige ritprijs vooraf!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Dé taxivervoerder van en naar Luik Airport

Begin je reis met sneleentaxi

Begin uitgerust aan je reis en boek van te voren een taxi naar Luik Airport (Liège Airport). Onze chauffeurs brengen je op het gewenste tijdstip naar het vliegveld, zodat je zorgeloos op reis kunt gaan. Het is bij ons mogelijk om vanuit heel Nederland goedkope taxiritten van en naar luchthaven Luik te boeken.

Met behulp van ons innovatieve veilingssysteem kunnen wij ritten voor lage prijzen aan chauffeurs koppelen. Dit resulteert erin dat onze vaste ritprijzen altijd goedkoper zijn dan die van chauffeurs die een prijs per kilometer rekenen. Reis je met meer dan 3 personen? Ook onze taxibusjes zijn scherp geprijsd!

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel

Kosteloos annuleren

Gaat je reis onverwacht toch niet door? Of is er een andere situatie ontstaan waardoor je de geboekte rit wilt annuleren? Wij snappen het goed dat als je (reis)plannen verstoord worden, je geen kosten wilt maken aan een boeking waar je geen gebruik van maakt.

Bij ons is het mogelijk om tot 3 uur voor aanvang van de rit de boeking kosteloos te annuleren. Wij brengen hiervoor geen annuleringskosten in rekening, en zullen het gehele betaalde bedrag retourneren. Wanneer er met iDeal betaald is, zal het bedrag binnen 3 (werk)dagen na annulering weer op je rekening staan.

Ook bij vertraging blijven we op je wachten

Wij houden je vlucht in de gaten

Bij taxi Luik Airport houden wij de status van je vlucht goed in de gaten. Hier houden wij rekening mee bij het ophaalmoment van je geboekte rit. Onze vervoerder zal namelijk tot één uur en tien minuten na landing van je vlucht op je blijven wachten. Hiervoor wordt gebruik gemaakt de vluchtinformatie die op vliegveld Luik bekend is.

Als er omstandigheden zijn die ervoor zorgen dat de vertraging langer duurt, dan kan je dit bij de chauffeur informeren en de mogelijkheden met hem doornemen. Zijn contactgegevens zullen wij in de bevestigingsmail toesturen.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9