Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi naar München Airport

Taxi München Airport

Boek je taxi naar München Airport online! Wij blijven ook bij vluchtvertraging op je wachten. Met sneleentaxi reis je voordelig van en naar München Airport!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Dé taxivervoerder van en naar München Airport

Begin je reis met sneleentaxi

Reis onbezorgd naar München Airport met sneleentaxi! Onze chauffeurs brengen je graag op het gewenste tijdstip naar vliegveld München. Vanuit heel Nederland kan er bij ons en goedkope taxirit van en naar München geboekt worden

Door het gebruik van ons slimme veilingssysteem koppelen wij geboekte ritten aan onze taxichauffeurs. Hierdoor is het mogelijk om een vaste lage ritprijs te rekenen; dit is altijd goedkoper dan de prijs die chauffeurs met een metertarief rekenen. Ook taxibusjes (vervoer tot 8 personen) en luxe vervoer naar Airport München behoort tot de mogelijkheden.

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel

Kosteloos annuleren

Wij begrijpen dat het voor kan komen dat er gewijzigde plannen zijn waardoor je de geboekte rit zou willen annuleren. Het is natuurlijk mogelijk dat je reis onverhoopt niet meer doorgaat. Wij zullen niet moeilijk doen en bieden de mogelijkheid om je rit (tot 3 uur voor vertrek) kosteloos te annuleren.

Bij annulering zullen wij het betaalde bedrag weer aan je terugbetalen. Wanneer er met iDeal betaald is, zal je het bedrag binnen 3 werkdagen na annulering ontvangen.

Ook bij vertraging blijven we op je wachten

Wij houden je vlucht in de gaten

Onze chauffeurs van taxi München houden de status van je vlucht goed in de gaten. Met deze status wordt rekening gehouden bij het ophaalmoment van je rit. Er zal namelijk tot één uur en tien minuten na landing van de vlucht op je gewacht worden. Hiervoor maakt de vervoerder gebruik van de vluchtinformatie die op vliegveld München bekend is.

Wanneer er onverhoopt een langere vertraging is, dan kun je dit aan je vervoerder laten weten en de mogelijkheden met hem doornemen. In de bevestigingsmail zullen de contactgegevens van de chauffeur toegestuurd worden.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9