Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Alkmaar taxi

Taxi Alkmaar

Bestel je Alkmaar taxi bij dé online taxicentrale van Nederland. In heel Nederland boek je bij ons een taxi van en naar Alkmaar. Geen verrassingen achteraf!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Alkmaar

Taxi Alkmaar- sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een betrouwbare taxi-partner in Alkmaar? Bestel dan direct je taxirit bij sneleentaxi. Taxi Alkmaar zorg voor comfortabel en snel vervoer in Alkmaar en omgeving. Onze taxidienst in Alkmaar staat 7 dagen per week en 24 uur per dag voor je klaar, wat je bestemming ook is. We kunnen je ophalen op ieder adres in de regio Alkmaar dus ook in Heiloo, Egmond of andere plaatsen in de omgeving. Ga bijvoorbeeld ’s ochtends met de taxi naar je afspraak en bestel voor de avond een taxi om na een etentje in het centrum weer veilig naar huis te gaan. De ervaren chauffeurs van Taxi Alkmaar halen je meteen op, waarna we je zonder omwegen naar je bestemming brengen.

Wij bieden goede service en zijn klantgericht, zodat je altijd comfortabel en compleet ontspannen gebruik kan maken van onze taxiservice. Onze vervoerders combineren ritten dankzij slimme technologie, hierdoor kunnen we jou een goedkope taxi in Alkmaar aanbieden. Een win-win situatie, want zo besparen we ook nog eens vele loze kilometers en CO2-uitstoot. Jij blij, wij blij! Stap met een gerust hart in bij onze betrouwbare chauffeurs, ze voldoen namelijk allemaal aan een kwaliteitscontrole en hebben kennis van de regio. Bestel je goedkope taxi in Alkmaar simpel en snel via sneleentaxi!

Alkmaar taxi

Waar wil je naartoe met de Alkmaar taxi?

Alkmaar is een gemeente met ruim 107 duizend inwoners in de provincie Noord-Holland. Vanaf 2015 bestaat de gemeente uit de stad Alkmaar, Oudorp, een deel van Koedijk, Schermer en Graft-De Rijp. Alkmaar ligt in het gebied Kennemerland dat een uitgestrekt gebied omvat. De stad ontvangt jaarlijks veel toeristen vanwege de beroemde kaasmarkt op vrijdag, maar ook vanwege de gezellige evenementen en interessante bezienswaardigheden. Wie slim reist, neemt een Alkmaar taxi naar de kaasmarkt of een andere leuke plek, zodat je niet op zoek hoeft naar een peperdure parkeerplek. Stap in en uit en wij regelen de rest. Met Taxi Alkmaar reis je ontspannen van deur tot deur. Uiteraard kun je op onze website ook langere ritten boeken, bijvoorbeeld naar Amsterdam of voor een Schiphol taxi.

Zelf vinden we het prettig om vooraf te weten waar je aan toe bent, zonder vervelende verrassingen achteraf. Bij sneleentaxi zijn we transparant, daarom krijg je bij ons altijd van tevoren het rittarief te zien. Vul de adressen in, het aantal passagiers en de datum en het bijbehorende tarief verschijnt vanzelf. Je kan de taxi via onze website betalen via iDEAL, PayPal of creditcard. Je hoeft in de taxi dus niets meer te voldoen, dat is vooraf allemaal al geregeld. Na je boeking ontvang je van ons een duidelijke bevestigingsmail met daarin alle gegevens die je nodig hebt.

Taxicentrale Alkmaar

Ontdek de mogelijkheden van sneleentaxi

Onze Taxicentrale Alkmaar heeft diverse mogelijkheden voor passend vervoer. We verzorgen zowel privéritten als zakelijk vervoer. Een chauffeur gekleed in pak komt voorrijden, in een luxewagen met gegarandeerd extra service en comfort. Op onze website kan je heel eenvoudig een rit boeken, onze vriendelijke chauffeur haalt je op het gewenste moment op in Alkmaar of omgeving. Ruim van tevoren reserveren is ook mogelijk zodat je verzekerd bent van vervoer op het gewenste moment, of de rit nou voor over een paar uur is of pas over drie weken. Het luxe wagenpark van Taxi Alkmaar bestaat uit representatieve taxi’s en praktische taxibusjes. Vervoer met een groep naar bijvoorbeeld een feest of naar Schiphol verloopt veilig en aangenaam. Tevens hebben wij elektrisch taxivervoer beschikbaar. Zo kan je je op een milieubewuste manier verplaatsen door Alkmaar.

Of je nou alleen reist of met meerdere personen; bij sneleentaxi zit je goed. We zetten ons beste beentje voor zodat je met een glimlach terugdenkt aan je geboekte rit in Alkmaar. Het kan natuurlijk weleens voorkomen dat je je rit moet afzeggen omdat je activiteit niet doorgaat. Geen probleem, je kan tot 3 uur voor aanvang van de rit je boeking kosteloos annuleren. Boek je taxi via onze website en ervaar ook de fijne service en het gemak van de taxi. Graag tot sneleentaxi!

Informatie over Alkmaar


Inwoners: 305.000
Gemeente: Alkmaar
Provincie: Noord-Holland
Station(s) van Alkmaar: Alkmaar Noord, Alkmaar
Overdie,Huiswaard, Oudorp : Station Alkmaar, Station Alkmaar Noord.
Evenementen: Kaasmarkt Alkmaar, Kaeskoppenstad
Populaire bezienswaardigheden:
• Stedelijk Museum Alkmaar
• AFAS Stadion
• Hollands Kaasmuseum
• Het Beatles Museum
• Nationaal Biermuseum De Boom
• Vlotburg
• Waag

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9