Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Hoorn taxi

Taxi Hoorn

Regel je Hoorn taxi bij sneleentaxi! Wij regelen je vervoer van en naar Hoorn. Vanuit heel Nederland te bestellen.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Hoorn

Taxi Hoorn - sneleentaxi.nl

Het pittoreske stadje Hoorn is met haar smalle binnenstraatjes en schitterende ligging nabij het IJsselmeer een geliefde bestemming voor iedereen die houdt van shoppen, lekker eten of een avondje flink doorzakken in een van de vele kroegen. Maar na afloop moet je ook weer naar huis. Misschien heb je wel een borrel op, of moet je zo snel mogelijk naar het station. In dat geval biedt een Taxi Hoorn de uitkomst. En deze bestel je natuurlijk via sneleentaxi.nl, dé website om snel een taxi te vinden in jouw directe omgeving.

Hoorn taxi

Taxicentrale Hoorn brengt je overal naartoe

Hoorn is een absolute smaakmaker in het aanbod Noord-Hollandse steden. Met haar restaurantjes, barretjes, kroegjes en - bovenal - schitterende ligging is Hoorn erg in trek bij dagjesmensen en reizigers die een weekendje weg willen in eigen land. Ook de gezellige haven van Hoorn mag je zeker niet missen. Verder ben je vanuit Hoorn snel bij verschillende attracties in de directe omgeving, zoals het uiterst sfeervolle Marken en het pretpark Sprookjesland in Enkhuizen. Heb je vervoer van of naar een van deze attracties nodig? Dan ben je bij sneleentaxi.nl aan het juiste adres. Hier bestel je Taxi Hoorn: hét vervoersmiddel in deze gezellige stad. Uiteraard zijn de fijne chauffeurs ook beschikbaar voor langere taxiritten, bijvoorbeeld naar Schiphol of naar het strand.

Taxicentrale Hoorn

Sneleentaxi, op ieder moment van de dag

Met Taxi Hoorn staat er altijd een taxi voor je klaar, of dit nu 's ochtends vroeg is of in het holst van de nacht. De taxicentrale is zeven dagen per week beschikbaar en in het weekend ook in de nacht. Wij rijden ook in Zwaag en Westerblokker. De chauffeurs kennen Hoorn op hun duimpje en brengen je maar al te graag van A naar B. Taxibus Hoorn nodig? Geef het door tijdens de boeking en het wordt voor je geregeld. Betrouwbare chauffeurs. Lage tarieven. Taxi Hoorn is er voor iedereen.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9