Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Den Helder taxi

Taxi Den Helder

Taxi in Den Helder gezocht? Onze vervoerders van Den Helder taxi staan klaar om je te helpen! Vanuit heel Nederland boek je bij ons zowel taxiritten van als naar Den Helder!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Den Helder

Taxi Den Helder - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een taxi in of naar Den Helder? Dan zit je goed op sneleentaxi.nl. Onze lokale taxidienst in de kop van Noord-Holland levert namelijk comfortabel, betrouwbaar en veilig taxivervoer tegen een gunstig tarief. Het maakt ons daarbij niet uit of je 's ochtends vroeg of 's avonds laat een taxi nodig hebt: wij zijn 24 uur per dag beschikbaar. Taxi Den Helder biedt graag een antwoord op al jouw vervoersvragen. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online.

Den Helder taxi

Snel van A naar B met Taxicentrale Den Helder

In de gemeente Den Helder wonen zo'n 56 duizend mensen. Behalve hoofdplaats Den Helder, liggen ook de dorpen Huisduinen en Julianadorp in de gemeente. Vanuit de haven van Den Helder vertrekt elk uur een pont naar Texel. Tevens is de grootste marinebasis van Nederland gevestigd in Den Helder. Uiteraard kunnen onze chauffeurs je overal in Den Helder komen ophalen, om je vervolgens te brengen naar waar je wilt. Heb je bijvoorbeeld vervoer nodig naar de haven, naar Alkmaar of naar Schiphol? Wij staan zowel voor korte als lange ritten voor je klaar. Heeft jouw eigen auto een lekke band en moet je snel naar een afspraak? Taxi Den Helder brengt je naar jouw bestemming. Onze betrouwbare chauffeurs kennen de regio op hun duimpje en rijden altijd via de snelste routes. Dit maakt onze taxiservice in Den Helder jouw ideale partner om snel van A naar B te komen. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Taxicentrale Den Helder

Ontdek de mogelijkheden van sneleentaxi

De mogelijkheden bij Taxi Den Helder zijn legio. Zo zijn wij gespecialiseerd in zowel luxe-, elektrisch en groepsvervoer. Tevens hebben wij speciale taxibusjes beschikbaar, voor als je met een groep van tussen de vijf en acht personen reist. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen als je 's nachts met een groep de stad in gaat, of met veel koffers naar een luchthaven gebracht wilt worden. Je kan bij ons een taxi reserveren voor een later moment. Taxi Den Helder denkt graag met je mee. Taxi of taxibus Den Helder nodig? Boek nu online. We zien je graag terug in een van onze taxi's.

Informatie over Den Helder


Inwoners: 55.680
Gemeente: Noord-Holland
Provincie:Den Helder
Station(s) van Den Helder: Station Den Helder, Station Den helder Zuid
Bekende wijken: Stad binnen de Linie, Nieuw-Den Helder, De Schooten, Koegras, Duinzoom, Julianadorp
Evenementen: Marinedagen, Sail Den Helder, Heldair Show Maritiem, Racing Aeolus, Festival Julianapop, Round The World Race
Populaire bezienswaardigheden:
• Fort Kijkduin
• Den Vaderlant ghetrouwe
• Vliegersmonument
• Marinemonument en museum
• Landgoed Hoenderdaell
• Watertoren
• Stichting Nationaal Reddingmuseum Dorus

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9