Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Heerhugowaard taxi

Taxi Heerhugowaard

Reis met onze Heerhugowaard taxi naar je bestemming! Onze chauffeurs staan klaar om je van of naar Heerhugowaard te vervoeren. In heel Nederland te boeken!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Heerhugowaard

Taxi Heerhugowaard - sneleentaxi.nl

Je moet met jouw zware koffers naar station Heerhugowaard, maar je ziet ertegenop om met het openbaar vervoer te gaan en je bent bang dat je te laat zal komen? Boek bij dan Taxi Heerhugowaard! Wij halen je thuis voor de deur op en zetten je direct naast het station weer af. Zo ben je zeker op tijd en kan je rustig op de trein wachten. Onze chauffeurs staan van 's morgens vroeg tot 's avonds laat voor je klaar. Zeven dagen per week kan je bij ons boeken om een taxi te reserveren. Wij staan altijd tot jouw dienst. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online.

Heerhugowaard taxi

Taxicentrale Heerhugowaard kent de weg

De gemeente en plaats Heerhugowaard zijn gelegen in de regio West-Friesland, in de provincie Noord-Holland Tot de gemeente behoren ook de dorpen Broekhorn, De Noord, Veenhuizen en Verlaat. In Heerhugowaard bevindt zich een van de meest milieuvriendelijke wijken van Nederland, genaamd Stad van de Zon. Rondom deze wijk ligt het recreatiegebied Park van Luna. Hier kan je heerlijk gaan wandelen of fietsen, maar ook in de zomer genieten van een dagje op het strand van Luna of de waterskibaan gaan uitproberen.Taxi Heerhugowaard brengt je hier graag naartoe. Verder kan je in Heerhugowaard ook een bezoekje gaan brengen aan het Poldermuseum, waar archeologische vondsten uit de polder te zien zijn, maar ook informatie over de drooglegging van de polder te vinden is. ’s Avonds kan je ook terecht in cultureel centrum en theater Cool, waar allerlei voorstellingen en optredens plaatsvinden gedurende het jaar. De vriendelijke chauffeurs van de taxidienst uit Heerhugowaard vertellen je ook graag waar je in Heerhugowaard lekker kunt gaan eten en brengen je daarheen.

Taxicentrale Heerhugowaard

Sneleentaxi voor al jouw bestemmingen

Ook als je voor een zakelijke afspraak dringend in Alkmaar moet zijn, kan je bij Taxi Heerhugowaard een taxi bestellen. Wij halen je op kantoor op en brengen je snel naar jouw klant. Overal in de regio weten onze betrouwbare chauffeurs de weg, zodat je veilig en zonder omwegen op jouw plaats van bestemming komt. Ook vervoer naar luchthaven Schiphol is mogelijk. Bestel nu jouw taxi via sneleentaxi.nl. We zien je graag terug in onze taxi's.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9