Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Benthuizen taxi

Taxi Benthuizen

Een Benthuizen taxi regel je online bij sneleentaxi.nl! In heel Nederland hebben wij chauffeurs klaarstaan om je van of naar Benthuizen te vervoeren. Bereken vooraf de ritprijs en boek je taxi voordelig online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Benthuizen

Taxi Benthuizen - sneleentaxi.nl

Woon je in Benthuizen en heb je een taxi nodig, of ben je toevallig op bezoek en wil je graag de mooiste plekjes van de regio ontdekken? Boek dan bij Taxi Benthuizen! Onze chauffeurs zijn vriendelijk en betrouwbaar en hebben jarenlange ervaring met taxivervoer in de regio. Je kan bij ons elke dag van de week (en in het weekend ook 's nachts)  terecht. Wij kunnen je overal in Benthuizen komen halen en brengen je vervolgens zonder omwegen naar jouw bestemming. Dit allemaal tegen lage tarieven. Fijne chauffeurs. Boek nu online.

Benthuizen taxi

Taxicentrale Benthuizen kent de regio

Benthuizen ligt tegen het noordoosten van Zoetermeer en is een rustig dorpje in de gemeente Alphen aan den Rijn. Tot 1991 was het een zelfstandige gemeente, maar door de doorlopende gemeentelijke herindeling van Nederland is Benthuizen opgegaan in de grotere gemeente Alphen aan den Rijn. De chauffeurs van Taxi Benthuizen kennen de regio op hun duimpje en brengen je graag overal naartoe. Heb je bijvoorbeeld vervoer nodig naar het centrum van Alphen aan den Rijn, wil je een bezoekje brengen aan het Mauritshuis of ga je per vliegtuig op vakantie en wil je een taxi hebben naar Rotterdam The Hague Airport of Schiphol? Wij komen je graag halen! Geef jouw wensen door tijdens de boeking en voor je het weet bent je, in alle comfort, onderweg.

Taxicentrale Benthuizen

Reserveer een taxi bij sneleentaxi

Wij voldoen graag aan al jouw wensen. Reis je bijvoorbeeld met meer dan vier mensen? Speciaal voor grotere groepen hebben wij ook taxibusjes beschikbaar. Deze zijn een vast onderdeel van ons luxe wagenpark en bieden je de mogelijkheid om met z'n allen in één taxi te rijden. Taxi of taxibus Benthuizen nodig? Boek nu online. Lokale chauffeurs staan voor je klaar. Bij sneleentaxi reserveer je jouw taxi van tevoren, omdat je bijvoorbeeld 's morgens vroeg naar het vliegveld moet? Boek bij onze centrale en wij boeken alvast een taxi voor je in, waar en wanneer je maar wilt. Bij Taxi Benthuizen is de klant koning. Tot ziens in een van onze taxi's!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9