Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Bleiswijk taxi

Taxi Bleiswijk

Heb je een taxi in Bleiswijk nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Bleiswijk en omgeving. Bereken vooraf onze ritprijs en bestel voordelig een taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Bleiswijk

Taxi Bleiswijk - sneleentaxi.nl

Heb je een taxi nodig in Bleiswijk? Sneleentaxi.nl helpt je graag uit de brand. Onze taxi's kunnen je overal komen halen in of rond Bleiswijk, dus ook in Moerkapelle, Rokkeveen of Benthuizen. Uiteraard rijden onze taxi's ook in Zoetermeer. Taxi Bleiswijk nodig? Boek nu online. Lokale chauffeur komt op het gewenste moment. Wij hebben bij onze taxicentrale ook taxibusjes beschikbaar, speciaal voor grotere groepen. Taxi Bleiswijk is elke dag van de week beschikbaar. Boek nu online.

Bleiswijk taxi

Taxicentrale Bleiswijk rijdt je overal naartoe

Bleiswijk ligt in Zuid-Holland en is onderdeel van de gemeente Lansingerland. Tot 2007 was Bleiswijk zelf een gemeente, maar in dat jaar is het met Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs opgegaan in de nieuwe gemeente Lansingerland. Bleiswijk ligt tegen Zoetermeer aan en ligt tussen Den Haag, Rotterdam, Gouda en Leiden in. Heb je vervoer nodig naar een van deze steden? Boek dan bij Taxi Bleiswijk. Onze chauffeurs weten perfect de weg in de regio en brengen je zonder omwegen direct naar jouw bestemming. Wil je na jouw afspraak of dagje uit weer opgehaald worden? Wij plannen voor je een heen- en terugreis in. Betrouwbare chauffeurs. Lage tarieven.

Taxicentrale Bleiswijk

Reserveer jouw taxi bij sneleentaxi

Boek dus bij onze centrale in Bleiswijk om een taxi te bestellen. Wij zullen dan op het gewenste moment een taxi sturen. Bij sneleentaxi reserveer je een later moment, bijvoorbeeld omdat je naar Rotterdam The Hague Airport of Schiphol moet? Boek online, geef jouw gewenste ophaallocatie en tijdstip op en wij reserveren een taxi voor je. Bij Taxi Bleiswijk is de klant koning. Daarom ook, rijden bij ons alleen gecertificeerde chauffeurs met jarenlange ervaring in de regio. Boek nu online via sneleentaxi,nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9