Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Delfgauw taxi

Taxi Delfgauw

Reis met onze Delfgauw taxi naar je bestemming! Onze chauffeurs staan klaar om je van of naar Delfgauw te vervoeren. In heel Nederland te boeken!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Delfgauw

Taxi Delfgauw - sneleentaxi.nl

Wil je in het weekend gezellig een avondje uit in Delfgauw of omgeving door bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan de bioscoop in Delft? Dan brengt Taxi Delfgauw je daar supersnel en voordelig naartoe. Een avondje film wordt daardoor extra leuk. Uiteraard geldt dat ook voor een bezoek aan het theater, de schouwburg of als je gaat dineren in een luxe restaurant. Onze taxi's zijn 7 dagen per week beschikbaar, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Snel ter plaatse. Lage tarieven. Boek nu bij Taxi Delfgauw. Lokale chauffeurs. Lage tarieven.

Delfgauw taxi

Taxicentrale Delfgauw, voor jong en oud

Delfgauw is een plaats in Zuid-Holland en behoort bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Het dorp heeft zo'n achtduizend inwoners en staat vooral bekend om de glastuinbouw. In zowel Delfgauw als de omgeving zijn diverse uitjes te maken voor een ontspannen avond. Taxi Delfgauw kan je niet alleen inschakelen voor een avondje uit, maar ook als je bijvoorbeeld naar het vliegveld wilt worden gebracht. Taxi naar Schiphol of Rotterdam The Hague Airport nodig? Taxi Delfgauw haalt je op waar je maar wilt en brengt je naar elke bestemming die je maar wenst. Wij hebben ook taxibusjes beschikbaar, als je met meer dan vier mensen in een taxi wilt reizen. Taxi of taxibus Delfgauw nodig? Boek online.

Taxicentrale Delfgauw

Veilig van A naar B met sneleentaxi

Waar je ook naartoe gaat, Taxi Delfgauw brengt je veilig van A naar B. Je hoeft je niet te bekommeren over de taxirit, want je veiligheid is altijd gegarandeerd. Tevens hoef je je niet druk te maken waar je moet parkeren. Je hoeft eigenlijk alleen maar in en uit te stappen. Voor een reservering op een later moment, kan je bij Taxi Delfgauw uitstekend terecht. Onze chauffeurs weten precies de weg en brengen je altijd zonder omwegen naar jouw bestemming. Hopelijk snel tot ziens in een van onze taxi's!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9