Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Den Hoorn taxi

Taxi Den Hoorn

Regel je Den Hoorn taxi bij sneleentaxi! Wij regelen je vervoer van en naar Den Hoorn. Vanuit heel Nederland te bestellen.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Den Hoorn

Taxi Den Hoorn - sneleentaxi.nl

Wil je een dagje onbezorgd op stap gaan of is jouw eigen auto er onverwachts mee opgehouden? Dan wil je natuurlijk zorgeloos overal komen. Taxi Den Hoorn helpt je daar uitstekend bij. Onze taxicentrale heeft diverse taxichauffeurs in dienst die je bijvoorbeeld naar Theater Zuidplein in Rotterdam kunnen brengen. Zo kan je eindeloos genieten van een optreden van een van jouw favoriete artiesten of cabaretiers. Ook als je naar het treinstation, vliegveld of eender welke bestemming toe moet, kan je een beroep doen op Taxi Den Hoorn.

Den Hoorn taxi

Kies Taxicentrale Den Hoorn voor al jouw taxiritjes

Den Hoorn ligt in de provincie Zuid-Holland en ligt onder de rook van Delft.  Er wonen ruim zevenduizend mensen in het dorp, dat onderdeel is van de gemeente Midden-Delfland Den Hoorn is hoofdzakelijk een agrarisch dorp, maar er zijn ook veel leuke uitstapjes te maken. Of je nu naar een dorp of stad in omgeving toe moet of juist taxivervoer naar het vliegveld nodig heeft, Taxi Den Hoorn voorziet graag in al jouw vervoerswensen. Je kan voor een later tijdstip een taxi bestellen. Lage tarieven. Fijne chauffeurs. Onze taxicentrale is elke dag van de week beschikbaar.

Taxicentrale Den Hoorn

Sneleentaxi voor al jouw wensen

Taxi Den Hoorn beschikt over een eigen luxe wagenpark en maakt alleen maar gebruik van gecertificeerde chauffeurs. Je wordt opgehaald in jouw eigen woonplaats en wordt daarna direct naar jouw bestemming gebracht. Uiteraard gebeurt dit te allen tijde op een veilige manier. Heb je een taxi nodig voor een gezellig avondje uit in de regio Den Hoorn of vervoer nodig om bijvoorbeeld naar jouw werk of sportclub te gaan? Boek online. Bij Taxi Den Hoorn hebben wij ook taxibusjes voor grotere groepen. Graag tot ziens in een van onze taxi's!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9