Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Dronten taxi

Taxi Dronten

Taxi in Dronten nodig? Bestel onze Dronten taxi en reis van en naar iedere locatie in Nederland! Wij brengen je onbezorgd naar je bestemming.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Dronten

Taxi Dronten - sneleentaxi.nl

Woon of ben je in Dronten en ben je op zoek naar snel, comfortabel en betrouwbaar vervoer? Taxi Dronten staat graag voor je klaar. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in de regio Dronten is elke dag bereikbaar. Onze gecertificeerde chauffeurs kunnen je overal in Dronten komen ophalen en brengen je vervolgens naar welke bestemming jij wilt. Is jouw eigen auto kapot, wil je een dagje onbezorgd op pad of ga je ‘s avonds een drankje doen? Om deze en honderden andere redenen staan wij voor je klaar. Boek nu bij Taxi Dronten en kijk naar de mogelijkheden.

Dronten taxi

Taxicentrale Dronten is er voor iedereen

Dronten is één van de zes gemeenten in de provincie Flevoland. Behalve hoofdplaats en naamgever Dronten, herbergt de gemeente ook nog de dorpen Biddinghuizen en Swifterbant. Dronten is een jonge gemeente; de eerste bewoners streken er pas neer in 1962. Tegenwoordig wonen er zo'n veertigduizend mensen in de gemeente Dronten, waarvan 28 duizend in de plaats Dronten zelf. Taxi Dronten staat graag voor al deze mensen klaar, maar uiteraard ook voor mensen die een dagje op bezoek zijn in Dronten. Wil je van Dronten naar Lelystad, Emmeloord of Almere gebracht worden, of juist andersom? Boek bij onze centrale en wij regelen de rest voor je. Je kan zowel een korte als een lange rit bij ons bestellen. Wil je een bezoekje brengen aan cultureel centrum De Meerpaal? Onze chauffeurs weten precies de weg. Of wil je misschien wel naar luchthaven Schiphol? Ook dit is uiteraard mogelijk. Wij hebben taxibusjes beschikbaar als je met een grotere groep en veel bagage reist.

Taxicentrale Dronten

Veilig en comfortabel vervoer met sneleentaxi

Bij Taxi Dronten staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het taxivervoer in de regio. Wij rijden altijd via de snelste routes en staan garant voor veilig en comfortabel vervoer. Geniet in een van onze taxi's van een dagje onbezorgd op pad zijn. Onze chauffeurs kennen de omgeving als geen ander en geven je desgevraagd meer informatie over de mooiste plekjes van Flevoland. Wij kunnen je overal in de gemeente Dronten komen ophalen, een Taxi Biddinghuizen of Taxi Swifterbant behoort dus ook tot de mogelijkheden. Bij sneleentaxi.nl voorzien we graag in al jouw vervoerswensen. Taxi of taxibus Dronten nodig? Boek nu online. We zien je graag terug in een van onze taxi's!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9