Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Lelystad taxi

Taxi Lelystad

Regel je Lelystad taxi bij dé taxivervoerder van Nederland. Boek je taxi van of naar Lelystad (en omgeving) voor een scherp tarief online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Lelystad

Taxi Lelystad - sneleentaxi.nl

Iedereen kan wel eens een taxi gebruiken. Jouw auto staat bijvoorbeeld bij de garage, je hebt geen zin om ’s avonds de BoB te zijn, of je wil er gewoon een heerlijk gemakkelijk dagje van maken. Je hebt echter wel vervoer nodig, bijvoorbeeld om naar de stad of naar huis te gaan. Taxi Lelystad voorziet graag in jouw behoeften. Je kan bestellen via sneleentaxi en je zal vervoerd worden door een chauffeur met kennis van de regio Lelystad. Lage tarieven. Fijne chauffeurs.

Lelystad taxi

Taxicentrale Lelystad kent de mooiste plekjes van Lelystad

Lelystad kent geen geheimen voor Taxi Lelystad. Wil je genieten van kunst en cultuur? De chauffeurs weten precies waar je moet zijn. Wil je de natuur in? Taxi Lelystad kent dé mooie spots in de Oostvaardersplassen. Wil je de stad in om een terras te pakken? Voor je het weet zit je op een van de gezelligste plekjes in de stad. Lelystad is een dynamische stad voor jong en oud. Natuurlijk zetten de chauffeurs van Taxi Lelystad je eveneens met het grootste plezier af bij jouw familielid en brengen je daarna weer thuis. Of wil je gezellig met een vriend of vriendin Batavia Stad, de in heel Nederland bekende Fashion Outlet? Taxi Lelystad haalt jou met jouw vrienden en vriendinnen allemaal op.

Taxicentrale Lelystad

Sneleentaxi staat voor kwaliteit

Enkel de hoogste kwaliteit is goed genoeg bij Taxi Lelystad. De ervaren taxichauffeurs hebben oog voor jouw individuele behoeften. Voel je dus vrij om vooraf aan te geven hoe de taxicentrale je het beste tot dienst kan zijn. Bij Taxi Lelystad kan je een taxi voor jezelf of voor anderen bestellen. Een taxibusje is natuurlijk ook mogelijk. De vriendelijke chauffeurs zien uit naar jouw komst. Tot ziens in Lelystad!

Informatie over Lelystad


Inwoners: 77.260
Gemeente: Lelystad
Provincie: Flevoland
Station(s) van Lelystad: Lelystad Centrum
Bekende wijken: Visvijverbos, Botter-Tjalk-Schoener, Haven-Noorderslui, Stadshart, Flevopoort
Evenementen: Midlandcircuit, Nationale Oldtimerdag, Poppodium Corneel, Seabottom Jazz festival, Sunsation, Bataviahavendagen, Yachtvision boatshow
Populaire bezienswaardigheden:
• Bataviastad Outlet
• Oostvaardersplassen
• Batavialand
• Flessenscheepjes Museum
• Nationaal Park Nieuw Land
• Natuurpark Lelystad
• Marker Wadden
• Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9