Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Urk taxi

Taxi Urk

Met onze Urk taxi reis je van en naar iedere locatie in Nederland. Taxi van of naar Urk nodig? Wat je bestemming ook is, wij brengen je er naartoe!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Urk

Taxi Urk - sneleentaxi.nl

Heeft u een taxi nodig van of naar Urk? Sneleentaxi.nl helpt u graag uit de brand. Onze taxicentrale in de Noordoostpolder rijdt namelijk ook in Urk. Wij kunnen u overal in Urk of omgeving komen halen en brengen u vervolgens naar uw bestemming. Het maakt daarbij niet uit of u naar Emmeloord, Lelystad of veel verder weg wilt: wij staan altijd voor u klaar. Taxi Urk is 24 uur per dag bereikbaar. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Urk taxi

Met Taxi Urk overal naartoe

Urk geniet om meerdere redenen nationale bekendheid. Zo is het de meest kerkelijke gemeente van Nederland en dragen veel inwoners traditionele klederdracht. Tevens staat Urk bekend om zijn vele visserij. Urk heeft elk jaar vele evenementen die erg populair zijn onder de lokale bevolking, maar ook onder mensen die Urk voor een dagje bezoeken. Wilt u een taxi naar een van deze evenementen, naar de haven van Urk of naar een café of restaurant? Bel dan Taxi Urk. Onze vriendelijke chauffeurs staan graag voor u klaar om u op comfortabele en directe wijze naar uw bestemming te brengen. Gaat u op reis en wilt u naar het treinstation van Emmeloord of luchthaven Schiphol vervoerd worden? Wij kennen overal de weg en helpen u graag uw reis onbezorgd te beginnen. Desgevraagd kunnen wij u natuurlijk helpen met uw koffers. Bij Taxi Urk staat klanttevredenheid voorop.

Taxicentrale Urk

Taxi Urk heeft ook taxibusjes

Bel dus nu naar Taxi Urk voor al uw vervoerswensen. U weet dan zeker dat er zo snel als mogelijk een taxi naar u toe komt, met achter het stuur een ervaren en betrouwbare chauffeur. U kunt bij ons ook langer van tevoren een taxi reserveren, bijvoorbeeld als u 's morgens vroeg naar het vliegveld moet. Reist u met een grotere groep? Wij zijn gespecialiseerd in groepsvervoer en hebben speciale taxibusjes beschikbaar. Taxi of taxibus Urk nodig? Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9