Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Gorinchem taxi

Taxi Gorinchem

Reserveer je taxi bij dé taxivervoerder in Gorinchem en omstreken. Bestel je taxi van of naar Gorinchem direct online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Gorinchem

Taxi Gorinchem - sneleentaxi.nl

Wil je een avondje ontspannen in het theater van Gorinchem, maar heb je geen auto tot jouw beschikking? Dan is er niets aan de hand, Taxi Gorinchem helpt je graag uit de brand. Sneleentaxi.nl beschikt over een eigen taxicentrale in Gorinchem en onze auto's kunnen je overal in de gemeente komen halen. Vervolgens brengen wij je direct naar het theater, of naar eender welke bestemming je wenst. Ook als je met de taxi naar Schiphol moet, een bezoek gaat brengen aan het ziekenhuis of wellicht een avondje uitgaat in Rotterdam, kan je bij ons uitstekend terecht. Wij zijn zeven dagen per week beschikbaar en van donderdag tot en met zaterdag ook 's nachts. In ons wagenpark bevinden zich ook taxibusjes en elektrische taxi’s.

Gorinchem taxi

Taxicentrale Gorinchem, in en rond Gorinchem

Gorinchem is een stad in de provincie Zuid-Holland en ligt aan de rivieren de Linge en de Boven Merwede. Gorinchem heeft zo'n 35 duizend inwoners en staat vooral bekend als vestingstad. Toch is Gorinchem ook uitstekend geschikt voor een avondje dineren, bioscoop of theater. Veel horecagelegenheden zijn te vinden op de Grote Markt, de centrale plek in de stad. Taxi Gorinchem brengt je graag naar het theater, de film of een goede eetgelegenheid. Zowel jong als oud kan een beroep doen op onze taxidienst in Gorinchem, en dit tegen lage tarieven. Onze chauffeurs kennen de regio als geen ander en brengen je altijd via de snelste routes naar jouw bestemming. Wij rijden overal in Gorinchem en omgeving, dus ook in Dalem, De Kooi, Giessenlanden en Leerdam. Taxi of taxibus Gorinchem nodig? Boek nu online!

Taxicentrale Gorinchem

Geef jouw wensen door aan sneleentaxi

Met Taxi Gorinchem ben je ten allen tijde verzekerd van veilig vervoer. Wij brengen je zo snel als mogelijk, maar wel met respect voor de verkeersregels, en op een comfortabele manier naar jouw bestemming. Je kan bij sneleentaxi een rit vooruit reserveren. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen als je 's morgens vroeg naar het vliegveld of treinstation moet. Taxi Gorinchem staat graag voor je klaar om aan al jouw wensen te voldoen. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu bij sneleentaxi.nl.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9