Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Groningen taxi

Taxi Groningen

Boek je Groningen taxi bij dé online taxicentrale van Nederland. Vanuit heel Nederland vervoeren wij van en naar Groningen. Regel je taxi voordelig online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Groningen

Taxi Groningen - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar betrouwbaar, snel en comfortabel vervoer in de stad Groningen en omgeving? Dan is Taxi Groningen de juiste keus. De taxi's van de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Groningen brengen je met alle plezier overal naartoe in en rond Groningen. Bestel nu je taxi online en er komt op het gewenste moment een een taxi-wagen naar je toe. Wil je een taxi voor een later moment bestellen? Geen enkel probleem. Selecteer de gewenste vertrekdatum bij je boeking en het wordt voor je in orde gemaakt. Onze taxicentrale in Groningen staat zeven dagen per week voor je klaar om je in en rondom Groningen te vervoeren, zowel overdag en in de nacht als doordeweeks en in het weekend. Kies voor gemak en bestel via sneleentaxi een taxi in Groningen!

Groningen taxi

Taxicentrale Groningen rijdt je met alle plezier overal naartoe

Groningen is de zesde stad van Nederland en er is altijd wel iets te beleven. Het wisselende gezelschap van studenten, dagjesmensen, gezinnen en zakenlui zorgt voor een gezellige atmosfeer. In Groningen heb je de keuze uit een hoop verschillende plekken om naar toe te gaan. Onze taxiservice in Groningen helpt je graag om de stad te ontdekken of om simpelweg zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te komen. Zo kun je bijvoorbeeld met de taxi naar de Rijksuniversiteit Groningen, naar een voetbalwedstrijd van FC Groningen in de Euroborg, of natuurlijk naar het centrum voor een gezellig drankje of een dagje winkelen. Uiteraard kun je bij sneleentaxi ook een langere rit bestellen, bijvoorbeeld naar Leeuwarden, Assen of Schiphol. Onze chauffeurs kennen altijd de beste routes en brengen je zonder omwegen naar je bestemming.

Taxicentrale Groningen

Geef je wensen door aan sneleentaxi

Zoek je een goedkope taxi in Groningen? Wij staan graag voor je klaar en laten je van tevoren weten waar je aan toe bent. Bij sneleentaxi krijg je namelijk, nog voordat je de boeking definitief maakt, het rittarief te zien. Na het invoeren van de adresgegevens, het aantal passagiers en de datum wijst de rest zich vanzelf. Bij ons heb je keuze uit drie vervoersopties: standaard, luxe of elektrisch vervoer. Ga je naar een zakelijke bijeenkomst? Kies dan bijvoorbeeld voor een luxe taxi en geniet van de extra service en comfort!

Voer dus direct je gegevens in om een taxi te bestellen. Je weet dan zeker dat er op het gewenste moment een ervaren chauffeur met kennis van de regio naar je toe komt. Heb je speciale wensen? Geef deze dan door bij de opmerkingen en de taxicentrale zal kijken wat er voor je gedaan kan worden. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook taxibusjes beschikbaar, voor als je in een keer met een grotere groep wilt reizen. Tevens kun je bij ons een taxi reserveren voor een later moment. Wil je bijvoorbeeld voor volgende week alvast een rit naar Schiphol boeken? Bestel dan bij onze centrale en er wordt een taxi voor je gereserveerd. Bij Taxi Groningen staat de klant voorop. Een goedkope taxi in Groningen regel je eenvoudig via onze website, direct erna ontvang je van ons per mail een boekingsbevestiging. Graag tot snel!

Informatie over Groningen


Inwoners: 200.336
Gemeente: Groningen
Provincie: Groningen
Station(s) van Groningen: Station Groningen Noord, Station Groningen, Station Groningen Europapark
Bekende wijken: Noorderplantsoenbuurt, Oosterparkwijk, Leegkerk Paddepoel,Van Starkenborgh, Woonschepenhaven, Ebbingekwartier, Hortusbuurt, Grunobuurt, Helpman, Herewegbuurt, Westerhaven
Evenementen: Noorderslag-festival, Theater-festival Noorderzon, Paradigm, Eurosonic, Grasnapolsky
Populaire bezienswaardigheden:
• De Prinsentuin
• Goudkantoor
• Hitachi Capital Mobility Stadion (Euroborg)
• Groninger Museum
• Martinitoren
• Korenbeurs
• Het Martinikerkhof
• Der Aa-kerk
• De Grote Markt

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9