Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Katwijk taxi

Taxi Katwijk

Taxi naar Katwijk nodig? Wij vervoeren zowel van als naar Katwijk. Bereken vooraf onze ritprijs en bestel voordelig een taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Katwijk

Taxi Katwijk - sneleentaxi.nl

Wanneer je graag een glaasje extra drinkt, het openbaar vervoer het laat afweten of vanwege een ander praktisch motief: er zijn duizenden redenen waarom je in de nabije toekomst beroep zou kunnen doen op een taxi. Wanneer je dan toch voor deze bijzonder efficiënte en budgetvriendelijke oplossing kiest, kan je maar beter voor de meest kwalitatieve aanbieder van taxi's kiezen. Taxi Katwijk staat overal in Katwijk en omgeving altijd voor je klaar, zelfs op de meest falseschijnlijke momenten. Wij zijn zeven dagen per week beschikbaar. Na een vlotte boeking via sneleentaxi.nl stopt jouw privéchauffeur binnen de kortste keren voor jouw voordeur of waar het je ook mag uitkomen. Omdat Taxi Katwijk een taxicentrale is die leeft voor zijn klanten en vindt dat je enkel het beste verdient. Wil je naar Leiden, Katwijk aan Zee of Schiphol? Boek nu via sneleentaxi.

Katwijk taxi

Sneleentaxi is er voor iedereen

Katwijk is een prachtige cultuurstad in Zuid-Holland. Honderden verborgen culturele parels liggen er zomaar voor het oprapen. Van eenmalige dagtoerist tot de inwoner van Katwijk zelf: Taxi Katwijk is er voor iedereen die graag kennismaakt met deze prachtige plek in Nederland die voor ieder wat wils biedt. Wat dacht je van een bezoekje aan de hitmusical Soldaat van Oranje, een heerlijke wandeling door het Panbos of een ritje naar het strand? Het bijzonder flexibele uurrooster van Taxi Katwijk zorgt voor een bezoek aan de stad op jouw maat. Waar en wanneer dan ook, de erg vriendelijke en zeer professionele taxichauffeurs zullen ujealtijd zonder omwegen en met een glimlach naar de gewenste locatie voeren.

Taxicentrale Katwijk

Taxicentrale Katwijk staat voor kwaliteit

Taxi Katwijk staat bekend om zijn hoogstaande service. Niet enkel omwille van het comfort in de wagens en de sympathieke chauffeurs, maar vooral dankzij het grote bereik van de taxicentrale en de vlotte diensten die van vroeg tot laat aangeboden worden. Ook wanneer je bijzondere wensen hebt voor jouw taxirit, kan je bij Taxi Katwijk terecht. De diensten van onze taxicentrale worden afgesteld op jouw persoonlijke wensen om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Heb je bijvoorbeeld een taxibus of vervoer naar de luchthaven nodig? Wij zijn gespecialiseerd in zowel groeps- als luchthavenvervoer. Boek nu online. Dus heeft je rit nodig in of naar Katwijk? Boek dan bij onze taxicentrale. Hopelijk snel tot ziens!

Informatie over Katwijk


Inwoners: 65.816
Gemeente: Katwijk
Provincie: Zuid-Holland
Station(s) van Katwijk: Er zijn geen treinstations in Katwijk
Bekende wijken: Katwijk aan Zee, Rijnsburg, Katwijk aan den Rijn
Evenementen: Kamakura kickboksgala
Populaire bezienswaardigheden:
• Het Katwijks Museum
• De Parochiekerk H. Johannes de Doper
• De Vuurbaak
• Het Subtropisch zwembad Aquamar
• De Dorpskerk
• De Korenmolen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9