Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Krimpen aan de Lek taxi

Taxi Krimpen aan de Lek

Met de Krimpen aan de Lek taxi van sneleentaxi reis je zorgeloos naar je bestemming. Bereken vooraf de ritprijs en boek voordelig je taxi van of naar Krimpen aan de Lek!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Krimpen aan de Lek

Taxi Krimpen aan de Lek - sneleentaxi.nl

Taxi Krimpen aan de Lek is jouw ideale vervoerspartner van of naar Krimpen aan de Lek. Je kan overal naartoe gebracht worden door een van onze taxi's. Er zijn ook taxibusjes beschikbaar. Boek nu online voor uitstekende service door vriendelijke chauffeurs. Wil je 's morgens naar jouw werk gebracht worden, 's middags naar de sportclub of 's avonds naar een café of restaurant? Op elk moment van de dag en om welke reden dan ook staat Taxi Krimpen aan de Lek voor klaar.

Krimpen aan de Lek taxi

Met Taxicentrale Krimpen a/d Lek naar jouw bestemming

Met 6500 inwoners is Krimpen aan de Lek een van de grotere plaatsen van de gemeente Krimpenerwaard. Veel mensen die in Rotterdam werken, wonen in Krimpen aan de Lek. Zoek je een taxi voor een zakelijke afspraak of ga je stappen in Rotterdam? Boek nu online. Lokale chauffeur komt op het gewenste moment. Ook voor ritten naar een attractiepark, vliegveld of treinstation kan je ons contacteren. De vriendelijke centralist van Taxi Krimpen aan de Lek helpt je graag. Betrouwbare chauffeurs en lage tarieven. Ook beschikbaar in bijvoorbeeld Krimpen aan den IJssel of Barendrecht.

Taxicentrale Krimpen aan de Lek

Sneleentaxi is altijd bereikbaar

Je kan bij onze taxicentrale een rit reserveren voor een later moment. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar. Dankzij onze grote taxibussen is het meenemen van extra bagage of een groot gezin geen enkel probleem. De klant is koning bij Taxi Krimpen aan de Lek. Wij zien je graag terug in een van onze taxi's!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9