Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Leiderdorp taxi

Taxi Leiderdorp

Leiderdorp taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Leiderdorp en omgeving. Bestel je taxi van en naar Leiderdorp online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Leiderdorp

Taxi Leiderdorp - sneleentaxi.nl

Woont u in Leiderdorp en heeft u een taxi nodig naar Leiden? Of bent u toevallig een dagje in deze Zuid-Hollandse gemeente en wilt u de omgeving verkennen? Om deze en vele andere redenen staat Taxi Leiderdorp graag voor u klaar. Deze bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale kan u overal in en rond Leiderdorp komen ophalen en u vervolgens naar eender welke bestemming brengen. Het maakt daarbij niet uit welk tijdstip van de dag het is: wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Leiderdorp taxi

Ontdek de historie van de regio met Taxi Leiderdorp

Leiderdorp is een gemeente met 27 duizend inwoners en ligt nagenoeg tegen Leiden aan. De twee gemeenten worden slechts gescheiden door de rivieren de Zijl en de Oude Rijn. Deze regio kent een rijke geschiedenis die begint in de Romeinse tijd. Wilt u meer over de historie van Leiderdorp en omgeving te weten komen? Laat u dan vervoeren door Taxi Leiderdorp! Onze chauffeurs kennen de gemeente op hun duimpje en kunnen u de mooiste en interessante plekken laten zien. Wij kunnen u bijvoorbeeld naar het Leiderdorps Museum brengen, waar altijd mooie tentoonstellingen te bezichtigen zijn. Na afloop halen wij u graag weer op, bijvoorbeeld om u naar Leiden of Den Haag te brengen.

Taxicentrale Leiderdorp

Vertel uw wensen aan Taxi Leiderdorp

Taxi Leiderdorp biedt verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bij ons direct een taxi boeken, maar ook een taxi-wagen voor een later moment reserveren. Als u met een grotere groep reist, hebben wij speciale taxibusjes beschikbaar. Tevens zijn wij gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Wilt u naar Schiphol of Rotterdam The Hague Airport? Bel naar onze centrale en wij reserveren een taxi voor u. Zo weet u zeker dat u uw vlucht niet zal missen. Bij Taxi Leiderdorp is de klant koning. Mede daarom kunt u bij ons in de taxi met uw pinpas betalen. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9