Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Leidschendam taxi

Taxi Leidschendam

Regel je Leidschendam taxi online! Boek vooraf je taxi van of naar Leidschendam en profiteer van onze scherpe online tarieven!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Leidschendam

Taxi Leidschendam - sneleentaxi.nl

Snel een taxi nodig in Leidschendam? Boek nu online. Taxi Leidschendam staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid in taxivervoer. Het uitgebreide wagenpark zorgt voor luxe en comfort onderweg. Ga je op reis? Taxi Leidschendam brengt jou en jouw bagage naar elke gewenste luchthaven. Loop meteen door naar de incheckbalie, geen zorgen over parkeren tegen hoge kosten. Vervoer naar een treinstation, attractiepark of een zakelijke afspraak verloopt ook snel en goed met Taxi Leidschendam. Geen onnodig omrijden. Betrouwbare chauffeurs.

Leidschendam taxi

Taxicentrale Leidschendam, overal in Leidschendam-Voorburg

Leidschendam is een plaats in Zuid-Holland met ongeveer 28 duizend inwoners. Samen met Voorburg en Stompwijk vormen deze drie plaatsen de gemeente Leidschendam-Voorburg. Door de ligging tegen Den Haag is Leidschendam aantrekkelijk om te wonen én om in de nabijheid te werken. Leidschendam heeft een winkelcentrum waar het altijd gezellig druk is. Wil je zorgeloos op stap en genieten van een hapje en een drankje? Taxi Leidschendam is jouw ideale vervoerspartner, ook voor een avondje ontspanning in het Veur Theater. Onze centrale is 24 uur per dag beschikbaar.

Taxicentrale Leidschendam

Ontdek de mogelijkheden van sneleentaxi

Vanaf elk adres in Leidschendam kan je boeken om opgehaald te worden door onze ervaren chauffeur met veel kennis van de regio. Wij brengen je naar elke gewenste bestemming. Groepsvervoer is ook mogelijk door de aanwezigheid van comfortabele taxibussen. Zo kan je met meer dan 4 personen tegelijk vervoerd worden. Boek bij onze professionele centralisten of kijk online voor meer informatie over onze uitgebreide mogelijkheden. Reserveren geeft je extra zekerheid dat je op het gewenste moment met Taxi Leidschendam kunt reizen. De vriendelijke chauffeurs van de taxidienst in Leidschendam staan graag voor je klaar. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek via sneleentaxi.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9