Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Nieuwpoort taxi

Taxi Nieuwpoort

Regel je taxi in Nieuwpoort eenvoudig online! Wij vervoeren vanuit heel Nederland van en naar Nieuwpoort. Bereken jouw ritprijs en boek je taxirit voordelig online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Nieuwpoort

Taxi Nieuwpoort - sneleentaxi.nl

Heb je een taxi nodig in de gemeente Molenwaard? Taxi Nieuwpoort staat zeven dagen in de week voor je klaar. Een snelle respons is gegarandeerd en het maakt niet uit waar je opgehaald wilt worden of wat jouw bestemming is. Voor een korte rit is ons enthousiasme net zo groot als voor een lange rit. Onze chauffeurs houden van hun vak, dat merk je vanzelf wanneer je Taxi Nieuwpoort inschakelt. Op het gewenste moment ter plaatse zijn is voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Een glimlach en een goede service spreekt bij ons vanzelf. Het leveren van betrouwbare chauffeurs is ons dagelijks werk.

Nieuwpoort taxi

Taxicentrale Nieuwpoort, overal in de gemeente Molenwaard

Nieuwpoort is een zeer bezienswaardige stad in Zuid-Holland. Het maakt deel uit van de gemeente Molenwaard, waar verder onder meer Groot Ammers en Nieuw Lekkerland onder vallen.  Een van de bekendste punten in Nieuwpoort is het kanon op de stadswallen. Het is een overblijfsel uit het woelige verleden van het stadje. De vestingwerken zijn een ander tot de verbeelding sprekend herkenningsteken. Tijdens twee overstromingen in de 19e eeuw heeft het de bewoners tegen het water beschermd. Taxi Nieuwpoort leidt je naar deze en andere monumenten in de stad. Maar ook als je gewoon voor werk of familiebezoek in de stad moet zijn, brengt taxi Nieuwpoort je uiteraard met liefde naar jouw bestemming.

Taxicentrale Nieuwpoort

Geef jouw wensen door aan sneleentaxi

Bij Taxi Nieuwpoort krijg je het vervoer dat je wenst. Wij hebben de beschikking over een luxe wagenpark. Voor kleine groepen zijn taxibusjes te bestellen. Verder onderscheiden we ons graag met lage tarieven. De verhouding tussen de prijs die je betaalt en de betrouwbaarheid die wij leveren, valt altijd voordelig uit. Wacht niet langer, maar boek nu online. Lokale chauffeur komt op het gewenste moment.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9