Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Noordwijk taxi

Taxi Noordwijk

Een taxi naar Noordwijk bestel je online bij sneleentaxi. In heel Nederland is het mogelijk een taxi vanaf of naar Noordwijk te bestellen. Bereken vooraf onze ritprijs en boek direct een privé-taxi!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Noordwijk

Taxi Noordwijk - sneleentaxi.nl

Zoek niet langer naar een betrouwbare taxi in Noordwijk! Boek nu online. Taxi Noordwijk is snel en betrouwbaar én wij halen je op elk adres in de regio Noordwijk. Ook in omliggende gemeenten zoals Katwijk, en Oegstgeest. Onze goed opgeleide en vriendelijke chauffeurs weten uitstekend de weg in Noordwijk en omgeving. Taxi Noordwijk brengt je zonder onnodig omrijden meteen naar jouw bestemming. Ook voor verdere ritten zoals naar luchthavens, zakelijke afspraken of een attractie kan je boeken bij onze taxidienst. Het luxe wagenpark van Taxi Noordwijk bestaat uit goed uitgeruste taxi’s en comfortabele busjes voor groepsvervoer. Lage tarieven. Lokale chauffeurs.

Noordwijk taxi

Ontdek de regio met Taxicentrale Noordwijk

Noordwijk is een gezellige plaats in Zuid-Holland en bestaat uit Noordwijk aan Zee en Noordwijk-Binnen. Noordwijk maakt deel uit van de Duin- en Bollenstreek. Andere plaatsen in de Duin- en Bollenstreek zijn Lisse, Sassenheim, Hillegom, Voorhout, Katwijk en Noordwijkerhout. Noordwijk aan Zee was vroeger een vissersplaats, nu is het een badplaats met een lange kuststrook. Er zijn diverse uitgaanscentra, hotels en restaurants in de regio. Onze taxichauffeurs brengen je hier graag naartoe. Verder biedt Noordwijk jaarlijks onderdak aan een groot aantal congressen met vele duizenden bezoekers. Maak kennis met de Space Expo en laat je aangenaam vervoeren door Taxi Noordwijk. Geen zorgen over hoe te rijden of waar te parkeren, maar onbezorgd genieten in een van onze comfortabele taxi-wagens!

Taxicentrale Noordwijk

Het is allemaal mogelijk met sneleentaxi

De mogelijkheden van onze taxiservice zijn uitgebreid. Zo kan je bij ons boeken ons natuurlijk bellen om alvast een rit reserveren voor een later moment. Wil je zeker zijn van comfort en uitstekende kwaliteit? Boek dan vooraf bij Taxi Noordwijk zodat jouw rit vastgelegd wordt op het precieze tijdstip dat je wenst. Ook voor een gezellig avondje uit boek je bij de taxiservice in Noordwijk. Hetzelfde geldt voor vervoer van en naar het vliegveld, bijvoorbeeld naar Schiphol of Rotterdam The Hague Airport. Taxi Noordwijk staat elke dag voor je klaar om te voorzien in al jouw vervoerswensen. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9