Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Nootdorp taxi

Taxi Nootdorp

Taxi in Zaandam of omgeving nodig? Boek je taxi voor een scherp tarief online! Reserveer eenvoudig een taxi van of naar Zaandam.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Nootdorp

Taxi Nootdorp - sneleentaxi.nl

Als je op zoek bent naar een taxi in Nootdorp, zit je hier goed. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale Taxi Nootdorp biedt namelijk snel, comfortabel en betrouwbaar vervoer voor een lage prijs. Het maakt daarbij niet uit of je 's morgens vroeg of 's avonds laat een taxi nodig hebt: wij zijn altijd bereikbaar. Bij Taxi Nootdorp is de klant koning. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online.

Nootdorp taxi

Taxicentrale Nootdorp, zakelijk of privé

Nootdorp was tot 2002 een zelfstandige gemeente, maar is in dat jaar met Pijnacker gefuseerd tot de nieuwe gemeente Pijnacker-Nootdorp. Met zo'n 15 duizend inwoners valt Nootdorp echter zeker niet te onderschatten. Er wonen veel mensen die werken in Den Haag of Delft. Taxi Nootdorp staat graag voor al deze mensen klaar. Heb je bijvoorbeeld vervoer nodig naar jouw kantoor of een zakelijke afspraak elders? Boek bij onze centrale en wij brengen je op comfortabele wijze naar jouw bestemming. Uiteraard kan je ook bij ons boeken als je niet uit Nootdorp zelf komt, maar een dagje op bezoek bent. Onze chauffeurs kennen de beste routes en mooiste plekjes van de omgeving. Je hoeft je geen zorgen te maken over de weg of waar te parkeren en kunt onbezorgd genieten.

Taxicentrale Nootdorp

Sneleentaxi heeft ook taxibusjes

Boek dus online bij onze centrale in Nootdorp om een taxi te bestellen. Reis je met een grotere groep, bijvoorbeeld met zes personen? Maak dan gebruik van onze taxibusjes, die onderdeel zijn van ons luxe wagenpark. Bij Taxi Nootdorp denken we graag met je mee. Boek nu bij onze centrale en er komt op het gewenste moment een taxi. Liever voor een later moment een taxi reserveren? Ook dat is mogelijk. Dit biedt net dat beetje extra zekerheid waarnaar je misschien op zoek bent. Bestel jouw taxi via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9