Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Numansdorp taxi

Taxi Numansdorp

Met een Numansdorp taxi van sneleentaxi reis je voordelig naar deze plaats. In heel Nederland is het mogelijk om tegen een laag tarief een taxi van of naar Numansdorp.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Numansdorp

Taxi Numansdorp - sneleentaxi.nl

Zit je omhoog en heb je vervoer nodig in Numansdorp of omgeving? Neem dan contact op met Taxi Numansdorp. Wil jouw auto onverwachts niet starten of moet je snel ergens naar toe worden gebracht? Taxidienst Numansdorp is jouw ideale en betrouwbare partner. Als je bij ons boekt, kunnen we op het gewenste moment ter plaatse zijn. 24 Uur per dag. Zeven dagen per week. Het is ook mogelijk om een reservering te maken voor een taxirit op een later moment. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online. Taxi Numansdorp is er graag voor je.

Numansdorp taxi

Taxicentrale Numansdorp, overal in de gemeente Cromstrijen

Numansdorp is een dorp in de provincie Zuid-Holland. Samen met Klaaswaal en enkele buurtschappen vormt Numansdorp de gemeente Cromstrijen. Momenteel wonen er zo'n negenduizend mensen in Numansdorp. De plaats is uitermate geschikt om te gebruiken als startpunt van een mooie wandeling. Er is veel natuurschoon te bewonderen. Een van de langste wandelpaden loopt ook door Numansdorp. Wil je in Numansdorp of ergens anders in de gemeente Cromstrijen worden opgehaald? Boek dan bij de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale en wij brengen je naar iedere gewenste bestemming. Ook kunnen wij je overal in de directe omgeving vervoeren. Misschien wil je een bezoekje brengen aan het tuincentrum in Numansdorp? Bestel jouw taxi bij Taxi Numansdorp en wij staan voor je klaar.

Taxicentrale Numansdorp

Sneleentaxi heeft ook taxibusjes

Heb je vervoer nodig voor meerdere personen? Dat kan soms best lastig te realiseren zijn. Taxi Numansdorp is ook dan de oplossing. Wij hebben meerdere taxibusjes die we kunnen inzetten voor het vervoeren van grotere groepen mensen. Dus ga je met de familie of de collega’s vanuit Numansdorp of een andere plaats in de gemeente Cromstrijen op stap? Boek bij de taxidienst in Numansdorp. We hanteren lage tarieven. Ook elektrisch vervoer is mogelijk bij onze taxiservice. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9