Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Pijnacker taxi

Taxi Pijnacker

Op zoek naar een taxi in Pijnacker? Of vervoer naar Pijnacker nodig? Bij sneleentaxi bestel je voordelig in heel Nederland een taxi van of naar Pijnacker! Bereken je ritprijs vooraf online, geen verrassingen achteraf.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Pijnacker

Taxi Pijnacker - sneleentaxi.nl

Is jouw auto kapot gegaan en heb je vervoer nodig naar jouw werk? Wil je gezellig een avondje uit naar het theater in Nootdorp? Voor beide opties - en om vele andere redenen – kan je Taxi Pijnacker inschakelen. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxidienst haalt je overal op in de regio Pijnacker en brengt je met plezier naar de plaats van jouw bestemming. Ook als je naar het vliegveld of het treinstation toe moet, bieden wij vervoer aan op maat. Bij ons ben je altijd verzekerd van veilig vervoer. Betrouwbare chauffeurs. Lage tarieven. Boek nu online.

Pijnacker taxi

Met Taxicentrale Pijnacker naar het centrum of naar een andere stad

Pijnacker is een dorp in de provincie Zuid-Holland, tussen Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer in. Vroeger was Pijnacker een zelfstandige gemeente, maar sinds 2002 maakt het deel uit van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Er wonen ruim 22 duizend mensen in Pijnacker. Je kan er uitstekend shoppen of genieten van een lunch of kop koffie in het centrum. Taxi Pijnacker brengt je met plezier naar het centrum van Pijnacker of - wat verder van huis - naar Den Haag of Rotterdam. Wij bieden het ideale vervoersmiddel voor een onbezorgd dagje weg. Je hoeft slechts in- en uit te stappen en zich geen zorgen te maken over de juiste route of waar te parkeren. Je kan bij voor een later tijdstip een rit inplannen.

Taxicentrale Pijnacker

Veilig de weg op met sneleentaxi

Taxi Pijnacker brengt je altijd veilig van A naar B. Onze taxi's staan 7 dagen per week voor je klaar. Wij halen je op waar je wilt en brengen je naar elke bestemming in Nederland. Onze chauffeurs rijden gegarandeerd via de beste routes en brengen je op comfortabele wijze naar jouw bestemming. Bovendien zijn onze tarieven zeer scherp en staan we hoog aangeschreven in Pijnacker en omgeving. Fijne chauffeurs. Lage tarieven. Reserveer jouw taxi nu online via sneleentaxi.

Informatie over Pijnacker


Inwoners: 26.060
Gemeente: Pijnacker-Nootdorp
Provincie: Zuid-Holland
Station(s) van Pijnacker: Pijnacker Centrum, Pijnacker Zuid
Bekende wijken: Koningshof, Pijnacker-Noord, Klapwijk, Tolhek, Keijzershof, Ackerswoude, Tuindershof
Evenementen: Dobbe Lentefestival
Populaire bezienswaardigheden:
• Johannes de Doperkerk
• Raadhuis van Pijnacker
• Dobbeplas
• Ackerdijkse Plassen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9