Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Poortugaal taxi

Taxi Poortugaal

Poortugaal taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Poortugaal en omgeving. Bestel je taxi van en naar Poortugaal online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Poortugaal

Taxi Poortugaal - sneleentaxi.nl

Als je vanuit het dorp Poortugaal een taxi nodig hebt, dan kan je gebruik maken van Taxi Poortugaal. Dit dorp ligt in de omgeving van Rotterdam, maar onze chauffeurs kunnen je naar iedere bestemming in Nederland brengen. Of het nu gaat om een particuliere of een zakelijke rit, dit taxibedrijf staat altijd voor je klaar en zal je veilig en snel naar de plaats van bestemming brengen. Waar wil je naartoe met Taxi Poortugaal? Wil je vanaf jouw woonadres een taxi naar een bestemming in de regio Rotterdam (waar wij ook actief zijn met onze Rotterdamse taxicentrale) of ver daar buiten? Boek dan bij Taxi Poortugaal en je zult op het gewenste moment beschikken over een luxe auto met chauffeur of, als je met meerdere personen reist, over een taxibusje.

Poortugaal taxi

Vervoer op maat bij Taxicentrale Poortugaal

De taxibusjes van dit bedrijf zijn luxe en comfortabel en bovenal zeer veilig. Ook de andere wagens van dit taxibedrijf zijn nieuw en in uitstekende staat van onderhoud. Verder voldoen de chauffeurs van dit taxibedrijf aan de hoogste eisen. Uiteraard zijn ze goed opgeleid, maar bovendien zijn ze representatief, servicegericht en correct. Natuurlijk helpen zij je met jouw bagage en zorgen zij dat jouw comfortabele en prettige rit heeft. Taxi Poortugaal biedt je een optimale service wanneer je bijvoorbeeld 's ochtends vroeg naar Schiphol moet of naar een andere luchthaven. Ook als je in verband met een feestje of diner taxivervoer nodig hebt kan je rekenen op jouw taxi.

Taxicentrale Poortugaal

Betaal je taxi direct online

De tarieven van dit taxibedrijf zijn zeer redelijk, dus je betaalt niet teveel voor jouw ritje. De vakkundige chauffeur zorgt voor een veilige en snelle rit op elk uur van de dag of nacht, waar je ook naartoe moet. Profiteer dus van de snelle en probleemloze service van Taxi Poortugaal . Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Bestel jouw taxi nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9