Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Rhoon taxi

Taxi Rhoon

Rhoon taxi nodig? In heel Nederland is het mogelijk om een taxi te boeken die je van of naar Rhoon vervoerd. Bereken onze scherpe ritprijs vooraf online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Rhoon

Taxi Rhoon - sneleentaxi.nl

Sneleentaxi.nl heeft nu ook taxi's rijden in de Zuid-Hollandse plaats Rhoon. Ga je vanavond naar een gezellig feestje in Rotterdam waarbij je geen zin hebt om zelf nog terug te rijden? Of wil je gewoon lekker een keer naar jouw werk gebracht worden, omdat je bijvoorbeeld nog wat telefoontjes moet plegen onderweg? Je kan een taxi bestellen bij Taxi Rhoon, zodat je gemakkelijk en zonder problemen overal heen wordt gebracht. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online.

Rhoon taxi

Taxicentrale Rhoon komt overal

Rhoon is een rustig dorp gelegen in Zuid-Holland met veel forensen uit de haven van Rotterdam. Het dorp maakt deel uit van de gemeente Albrandswaard en ligt op de westelijke helft van het eiland Ijsselmonde. Op dit moment heeft Rhoon bijna achtduizend inwoners. Mooie gebouwen die te vinden zijn in Rhoon zijn onder andere de hervormde kerk uit 1430, het Kasteel van Rhoon uit 1433 en het voormalige Veerhuys uit 1769. Rhoon is bekend om een aantal grootse evenementen, zoals Popfestival Griendpop, Fashion Day Rhoon en Rhoon On Ice. Daarnaast kent Rhoon tal van leuke restaurants, zoals het Wapen van Rhoon en de Gouden Arend. Al deze unieke bezienswaardigheden, evenementen en restaurants zijn makkelijk te bereiken met Taxi Rhoon. Wil je bijvoorbeeld naar het Kasteel van Rhoon voor een mooie wandeling en een heerlijke lunch? Taxi Rhoon brengt je er naartoe.

Taxicentrale Rhoon

Sneleentaxi is er voor iedereen

De taxi's van Rhoon staan 24 uur per dag en 7 dagen per week tot jouw beschikking. Of je nu een taxi nodig hebt voor binnen Rhoon of voor een langere rit richting Rotterdam, Spijkenisse of Schiphol: bij Taxi Rhoon is alles mogelijk. Tevens zijn er taxibusjes beschikbaar, zodat ook grotere gezelschappen vervoerd kunnen worden. Taxi Rhoon is snel ter plaatse., hanteert lage tarieven en beschikt over betrouwbare chauffeurs. Heb je binnenkort een taxi nodig? Boek dan direct bij de taxicentrale in Rhoon. Tot snel!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9