Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Ridderkerk taxi

Taxi Ridderkerk

Boek je Ridderkerk taxi en profiteer van onze scherpe online tarieven! Vanuit heel Nederland leveren wij taxivervoer van en naar Ridderkerk. Vooraf inzicht in de ritprijs, geen verrassingen achteraf.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Ridderkerk

Taxi Ridderkerk - sneleentaxi.nl

Zoek je een betrouwbare taxi in Ridderkerk of omgeving? Zoek niet langer, boek nu online. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Ridderkerk haalt je op elk adres in de regio, dus ook in Barendrecht, Krimpen aan den IJssel of Capelle aan den IJssel. Je wordt naar elke gewenste bestemming gebracht, zoals naar Schiphol, het treinstation of een attractiepark. Ons luxe wagenpark staat ter beschikking voor aangenaam vervoer, zowel voor zakelijke als particuliere ritten. Ook groepsvervoer is mogelijk dankzij de comfortabele taxibusjes van Taxi Ridderkerk. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online.

Ridderkerk taxi

Taxicentrale Ridderkerk naar elke locatie

Ridderkerk is een gemeente in de provincie Zuid-Holland met circa 45 duizend inwoners. De gemeente bestaat naast Ridderkerk uit de kernen Bolnes, Slikkerveer, Oostendam en Rijsoord. Ridderkerk is gelegen op het Zuid-Hollandse eiland IJsselmonde in de buurt van Rotterdam, met een centrale ligging door de nabijheid van diverse autosnelwegen. In Ridderkerk zijn diverse goede restaurants en gezellige kroegen te vinden voor een avondje uit. Met Taxi Ridderkerk is een bezoek aan theater De Doelen in Rotterdam ook in handbereik. Met sneleentaxi reis je onbezorgd op het gewenste moment met de taxi naar Rotterdam. Zoeken naar een Bob of parkeerplek is niet nodig, je kan heerlijk ontspannen dankzij de uitstekende service van de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxidienst. De taxichauffeurs van de taxidienst in Ridderkerk zorgen ervoor dat je ontspannen kunt genieten van jouw avondje uit.

Taxicentrale Ridderkerk

Reserveer jouw taxi bij sneleentaxi

Boek dus nu bij Taxi Ridderkerk voor al jouw vervoerswensen. Wil je zeker zijn van de uitstekende service van Taxi Ridderkerk op het door jou gewenste tijdstip? Boek dan vooraf met de taxidienst in Ridderkerk, zodat jouw rit tijdig wordt vastgelegd. Bij behoefte aan andere mogelijkheden van de taxiservice in Ridderkerk kan je dit tijdens je boeking aangeven. 7 dagen per week van vroeg tot laat. Vervoer met Taxi Ridderkerk verloopt snel en aangenaam door onze betrouwbare en ervaren chauffeurs. Taxi of taxibus Ridderkerk nodig? Boek nu online via sneleentaxi.

Informatie over Ridderkerk


Inwoners: 46.241
Gemeente: Ridderkerk
Provincie: Zuid-holland
Station(s) van Ridderkerk: Er zijn geen treinstations in Ridderkerk
Bekende wijken: Donkersloot, Slikkerveer, Bolnes, Oostendam, Het Zand
Evenementen: Zomeravondconcerten bij het winkelhart van Ridderkerk
Populaire bezienswaardigheden:
• De Gorzen
• Het Strand van Donkersloot
• De Werelderfgoed Kinderdijk
• De Crezéepolder
• De Museummolen Blokweer
• De Zwijndrechtse Waard
• De Singelkerk

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9