Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Sassenheim taxi

Taxi Sassenheim

Sassenheim taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Sassenheim en omgeving. Bestel je taxi van en naar Sassenheim online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Sassenheim

Taxi Sassenheim - sneleentaxi.nl

Taxi Sassenheim is uw ideale vervoerspartner in de regio Sassenheim. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale staat voor comfortabel, betrouwbaar en snel taxivervoer. Heeft uw eigen auto pech, rijden de treinen niet of wilt u gewoon een dagje onbezorgd op pad? Bel Taxi Sassenheim. Lokale chauffeur komt direct. U kunt bij ons direct een rit aanvragen of een taxi reserveren voor een later moment. Ook beschikbaar voor vervoer naar een treinstation of vliegveld. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Bel ons nu. Pinbetaling mogelijk.

Sassenheim taxi

Taxi Sassenheim voor al uw taxiritten

Sassenheim is onderdeel van de Zuid-Hollandse gemeente Teylingen, die verder nog de plaatsen Voorhout en Warmond herbergt. Onze chauffeurs kennen Teylingen op hun duimpje en kunnen u overal in de gemeente komen ophalen. Heeft u bijvoorbeeld vervoer nodig van Sassenheim naar Leiden, voor een zakelijke afspraak of een etentje? Bel naar onze centrale en wij sturen direct een chauffeur. U zal vervolgens op comfortabele en directe wijze naar uw bestemming gebracht worden. Geen zorgen over hoe te rijden of waar te parkeren! U kunt ons bellen voor al uw vervoersvraagstukken. Taxi Sassenheim of Taxi Warmond nodig? Wij staan direct voor u klaar. Bel nu.

Taxicentrale Sassenheim

Taxi Sassenheim denkt met u mee

Bij Taxi Sassenheim hebben wij zowel normale taxi-wagens als taxibusjes tot onze beschikking. Deze busjes kunt u bestellen als u bijvoorbeeld met een grote groep op stap gaat, of als u met veel bagage naar een treinstation of vliegveld vervoerd wilt worden. Wij denken graag met u mee en sturen het vervoer dat bij u past naar u toe. Dag en nacht staan onze chauffeurs voor u klaar om u op gepaste wijze te vervoeren. Taxi Sassenheim is er voor iedereen. Bel ons nu en informeer naar de mogelijkheden.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9