Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Scheveningen taxi

Taxi Scheveningen

Regel je Scheveningen taxi bij sneleentaxi! Wij regelen je vervoer van en naar Scheveningen. Vanuit heel Nederland te bestellen.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Scheveningen

Taxi Scheveningen - sneleentaxi.nl

Heb je vervoer nodig van of naar Scheveningen? Boek nu online en wij sturen een chauffeur op het moment dat jij hem nodig hebt. Taxi Scheveningen staat 24 uur per dag zeven dagen per week voor al jouw ritaanvragen klaar. Wil je een dagje naar het strand, ga je winkelen in Den Haag of zoek je een goedkope taxi naar Schiphol? Wij staan graag voor je klaar. Onze vriendelijke chauffeurs kunnen je overal in Scheveningen komen ophalen. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online.

Scheveningen taxi

Sneleentaxi is jouw partner in de regio Scheveningen

Scheveningen is een stadsdeel van Den Haag en een van de grootste trekpleisters van de westkust van Nederland. In de zomer trekken heel veel mensen naar Scheveningen voor een verblijf aan het strand. Op de boulevard kan je heerlijk rondwandelen, winkelen of uit eten gaan. De Pier van Scheveningen geniet nationale bekendheid en is na lang steggelen sinds de zomer van 2015 weer gedeeltelijk opengesteld. Tevens is het Kurhaus Hotel een van de populairste hotels van Nederland. Ga je een nacht verblijven in dit luxe hotel? Laat je er op comfortabele wijze naar toe vervoeren door Taxi Scheveningen. Wij kunnen je op elke locatie kunnen halen en brengen je na jouw verblijf uiteraard ook weer terug. Je kan bij ons boeken voor ritten naar een treinstation, attractiepark of zakelijke afspraak.

Taxicentrale Scheveningen

Ontdek de mogelijkheden van Taxicentrale Scheveningen

De mogelijkheden bij Taxi Scheveningen zijn legio. Zo kan je bij ons ook terecht voor vervoer per groep. Wil je met jouw gezelschap in een taxibus vervoerd worden? Geef het door tijdens je boeking en wij sturen een taxibus naar je toe. Ook zijn wij gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Onze chauffeur helpt je graag met jouw bagage. Bij Taxi Scheveningen denken wij graag met je mee. Taxi of taxibus Scheveningen nodig? Boek nu online bij sneleentaxi. Hopelijk snel tot ziens in een van onze taxi's!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9