Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Schoonhoven taxi

Taxi Schoonhoven

Taxi in Schoonhoven of omgeving nodig? Boek je taxi voor een scherp tarief online! Reserveer eenvoudig een taxi van of naar Schoonhoven.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Schoonhoven

Taxi Schoonhoven - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een taxi in Schoonhoven of elders in de gemeente Krimpenerwaard? Wij staan graag voor je klaar. De bij sneleentaxi.nl aangesloten centrale in de regio Schoonhoven is 24 uur per dag beschikbaar voor al jouw vervoersvragen. Heeft jouw eigen auto pech, rijdt de bus net voor jouw neus weg of ben je blijven hangen in de kroeg? Taxi Schoonhoven brengt je altijd veilig en direct naar jouw bestemming. Wij kunnen je overal in de gemeente Krimpenerwaard komen ophalen. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online.

Schoonhoven taxi

Taxicentrale Schoonhoven is er voor iedereen

De Zuid-Hollandse stad Schoonhoven was tot 2015 een zelfstandige gemeente, maar is sinds 1 januari van dat jaar opgegaan in de nieuwgevormde gemeente Krimpenerwaard. Tot deze gemeente horen verder onder meer Stolwijk, Haastrecht en Bergambacht. Heb je een taxi nodig van of naar een van deze plaatsen? Boek bij Taxi Schoonhoven, geef jouw wensen door en wij sturen op het gewenste moment een taxi. Liever een taxi-wagen reserveren voor een later moment? Ook dat is mogelijk. Boek online en wij zetten je in ons reserveringssysteem. Taxi Schoonhoven is er voor iedereen. Restaurant-, café- of winkelbezoek is allemaal mogelijk. Na afloop van jouw bezoek halen wij je uiteraard ook graag weer op.

Taxicentrale Schoonhoven

Wat is er allemaal mogelijk met sneleentaxi?

De mogelijkheden van onze taxicentrale zijn legio. Zo hebben wij speciaal voor grotere groepen taxibusjes beschikbaar. Wil je gezellig met een groep vrienden of collega's op stap? Informeer naar onze mogelijkheden voor groepsvervoer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Wil je naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport of een andere luchthaven? Reserveer jouw taxi en wij komen op het gewenste tijdstip voorrijden. Laat de vriendelijke chauffeur je helpen met jouw koffers en geniet optimaal van een comfortabel ritje in een van onze taxi's of taxibussen. Bij Taxi Schoonhoven is de klant koning. Bestel jouw taxi via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9