Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Sliedrecht taxi

Taxi Sliedrecht

Sliedrecht taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Sliedrecht en omgeving. Bestel je taxi van en naar Sliedrecht online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Sliedrecht

Taxi Sliedrecht - sneleentaxi.nl

Heeft u vervoer nodig in de regio Sliedrecht? Maak dan gebruik van de diensten van Taxi Sliedrecht. Ook als u ’s morgens vroeg onverwachts per direct een taxi nodig heeft, kunt u terecht bij de taxidienst in Sliedrecht. Wij zijn snel ter plaatse en brengen u waarheen u maar wilt. Weet u al langer van te voren dat u vervoer nodig heeft, dan kunt u bij ons een reservering plaatsen. Op de afgesproken tijd en plaats komt een van onze betrouwbare chauffeurs u dan ophalen. We maken alleen gebruik van moderne en luxe wagens. Daarnaast houden we graag rekening met uw specifieke wensen. Dus heeft u een taxi nodig in Sliedrecht? Aarzel niet, maar bel ons nu. Taxi Sliedrecht is u graag van dienst.

Sliedrecht taxi

Taxi Sliedrecht brengt u overal naartoe

Sliedrecht valt onder de zogenaamde Drechtsteden en is gelegen in de provincie Zuid-Holland. Het inwoneraantal van de stad schommelt rond de 25.000. Er zijn heel wat mensen die dagelijks heen en weer rijden van en naar Sliedrecht in verband met hun werk. U vindt hier namelijk grote bedrijven zoals IHC Merwede en Boskalis. Ook als u een keer vanuit uw werk vervoer nodig heeft, is Taxi Sliedrecht er voor u. Wilt u binnen de stad van de ene plaats naar de andere plaats worden gebracht? Bel de taxicentrale in Sliedrecht. We brengen u bijvoorbeeld naar het interessante museum met allerlei informatie over de geschiedenis van de plaats.

Taxicentrale Sliedrecht

Taxi Sliedrecht staat voor kwaliteit

Bij de taxicentrale in Sliedrecht komt u niet voor verrassingen te staan. Wij houden ons aan onze afspraken en zijn er voor u. Geef uw wensen door aan een van onze medewerkers aan de telefoon. Onze lokale chauffeur is er zo nodig direct. Ook als u voor meerdere personen taxivervoer nodig heeft, kunt u een beroep doen op Taxi Sliedrecht. Wij halen u dan op met een van onze taxibusjes. Betalen gaat bij ons heel eenvoudig, er is namelijk zowel contante betaling als pinbetaling mogelijk. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9