Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Vlaardingen taxi

Taxi Vlaardingen

Regel jouw Vlaardingen taxi bij dé online taxicentrale! Wat je bestemming ook is, wij vervoeren je graag van of naar Vlaardingen. Bereken onze voordelige ritprijs vooraf online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Vlaardingen

Taxi Vlaardingen - sneleentaxi.nl

Zoekt u klantgericht taxivervoer in Vlaardingen of omgeving? Taxi Vlaardingen staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Als u belt komt er zo snel mogelijk een taxi naar u toe, op alle locaties in de regio Vlaardingen. Of u nou naar Rotterdam The Hague Airport gaat, een zakelijke afspraak heeft of met de taxi Rotterdam wilt bezoeken: Taxi Vlaardingen is beschikbaar voor al uw vervoer. Ook voor vervoer naar Maassluis, Schiedam, Pernis en andere omringende plaatsen is Taxi Vlaardingen de beste keuze. De chauffeurs zijn servicegericht en vervoeren u op snelle en aangename wijze.

Vlaardingen taxi

Taxi Vlaardingen, langs haring en havens

Vlaardingen ligt vlakbij Rotterdam in het Rijnmondgebied en heeft circa 71.000 inwoners. De grootste bekendheid heeft Vlaardingen als haringstad. Het rijke visserijverleden is nog goed zichtbaar in het gebied rond de Oude Haven, waar ook veel gezellige terrasjes te vinden zijn. Architectuurstad Rotterdam ligt op slechts 15 minuten rijden met onze luxe taxi’s en biedt uitgebreide mogelijkheden. Shoppen, cultuur, een bezoekje aan Diergaarde Blijdorp of een hapje eten boven in de Euromast? Alles kan met Taxi Vlaardingen. U hoeft niet te zoeken naar een parkeerplek of hoge parkeertarieven te betalen. Als u een taxi neemt bent u verzekerd van een comfortabele reis van deur tot deur.

Taxicentrale Vlaardingen

Taxi Vlaardingen, betrouwbare taxicentrale

De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxi's in Vlaardingen brengen u rechtstreeks naar uw bestemming, zodat u ontspannen en op tijd aankomt. Onze taxichauffeurs kennen het gebied van Vlaardingen, Rotterdam en omgeving op hun duimpje. Het wagenpark bestaat uit diverse luxe taxi’s en taxibusjes. U kunt uw voorkeur doorgeven aan de taxicentrale. Wij verzorgen allerlei soorten vervoer: alleen reizen of met grotere gezelschappen, privévervoer of zakelijke ritten. Ritten kunnen ook vooraf gereserveerd worden, zodat uw reisschema vastgelegd kan worden. Taxi Vlaardingen garandeert kwaliteit en betrouwbaarheid tegen lage tarieven. Snel ter plaatse. Fijne chauffeurs. Bel ons nu.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9