Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Voorburg taxi

Taxi Voorburg

Met onze Voorburg taxi reis je onbezorgd van of naar je bestemming. Wij vervoeren naar iedere bestemming in Nederland. Bereken vooraf je ritprijs en bestel onze goedkope taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Voorburg

Taxi Voorburg - sneleentaxi.nl

Snel een taxi nodig in Voorburg? Zoek niet verder, bel ons nu. Taxi Voorburg komt meteen naar u toe. Ophalen is mogelijk op elk adres in Voorburg. Onze ervaren chauffeurs brengen u naar iedere bestemming. Gaat u op reis? Wij brengen u naar Schiphol, een andere luchthaven of naar een treinstation. Zakelijke afspraak in Den Haag? Taxi Voorburg brengt u graag, zodat u ontspannen en op tijd op uw afspraak arriveert. Lokale chauffeurs zijn plaatselijk bekend, u komt zonder onnodig omrijden bij uw afspraak aan. Ons wagenpark bestaat uit luxe taxi’s en taxibusjes voor vervoer op niveau. Ervaar ook de uitstekende dienstverlening van onze goed opgeleide en betrouwbare chauffeurs. Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct.

Voorburg taxi

Taxi Voorburg is er voor iedereen

Voorburg grenst aan Den Haag, Rijswijk en Leidschendam en maakt deel uit van de gemeente Leidschendam-Voorburg. In het gebied Kerkstraat – Herenstraat liggen gezellige cafés en restaurantjes voor een gezellig avondje uit. Geniet ontspannen van een drankje, Taxi Voorburg regelt dat u veilig thuiskomt. Door de centrale ligging van Voorburg is Den Haag snel bereikbaar. Bezoek het Binnenhof en het beroemde Mauritshuis met Taxi Voorburg. Geen hoge parkeerkosten of zoeken naar een plekje, Taxi Voorburg rijdt u er graag heen.

Taxicentrale Voorburg

Taxi Voorburg heeft ook taxibusjes

Groepsvervoer behoort tevens tot de diensten van Taxi Voorburg. Comfortabele taxibussen staan klaar voor u en uw vrienden, collega's of familie. Bel met onze taxiservice in Voorburg om de mogelijkheden te bespreken. Vooraf reserveren geeft u de garantie dat een taxi op het gewenste tijdstip voorrijdt. De taxicentrale is 24 uur per dag bereikbaar voor uw vragen of om een rit te reserveren. De vriendelijke en professionele chauffeurs van Taxi Voorburg staan garant voor comfortabel vervoer van deur tot deur. Voor uw gemak en veiligheid kunt u ook pinnen in de taxi. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9