Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Voorhout taxi

Taxi Voorhout

Voorhout taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Voorhout en omgeving. Bestel je taxi van en naar Voorhout online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Voorhout

Taxi Voorhout - sneleentaxi.nl

Als u een taxi nodig heeft van of naar Voorhout, bent u hier aan het juiste adres. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in de regio Voorhout staat graag voor u klaar om een antwoord te geven op al uw vervoersvragen. Heeft u overdags een zakelijke afspraak in Leiden of gaat u 's avonds uit eten in Zoetermeer? Bel Taxi Voorhout en wij sturen direct een taxi. Ook reserveringen voor een later moment zijn mogelijk. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Voorhout taxi

Taxi Voorhout, overal in Teylingen

De Zuid-Hollandse plaats Voorhout is samen met Sassenheim en Warmond onderdeel van de gemeente Teylingen. Voordorp kent een rijke historie, in 1988 werd er het duizendjarig bestaan gevierd. Een van de trekpleisters van de gemeente Teylingen is Slot Teylingen. Wilt u de ruïnes van dit kasteel uit de dertiende eeuw bezoeken? Taxi Voorhout brengt u er graag naartoe. U kunt ons vanuit de hele gemeente Teylingen bellen voor al uw taxiritten. Ook vervoer naar Leiden, Rotterdam The Hague Airport of Schiphol behoort tot de mogelijkheden. U kunt bij ons in de taxi met uw pinpas of creditcard betalen. Bel nu en informeer naar de mogelijkheden.

Taxicentrale Voorhout

Taxibusjes bij Taxi Voorhout

Taxi Voorhout beschikt over een luxe wagenpark, u zal altijd op comfortabele en ontspannen wijze naar uw bestemming worden vervoerd. Gaat u met een grotere groep op pad? Wij hebben speciale taxibusjes beschikbaar en zijn gespecialiseerd in groepsvervoer. Onze chauffeurs brengen uw gezelschap bijvoorbeeld naar een uitgaansgelegenheid in Leiden of Rotterdam. Achteraf halen wij u uiteraard ook weer op. Ook vervoer met bagage en al naar een luchthaven of treinstation is mogelijk bij ons. Taxi of taxibus Voorhout nodig? Bel ons nu. Betrouwbare chauffeur komt direct.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9