Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Voorschoten taxi

Taxi Voorschoten

Voorschoten taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Voorschoten en omgeving. Bestel je taxi van en naar Voorschoten online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Voorschoten

Taxi Voorschoten - sneleentaxi.nl

Wilt u graag een taxi bestellen in de regio Voorschoten? Dan bent u hier op de juiste plek. Taxi Voorschoten heeft alles wat u nodig heeft voor een betaalbare, comfortabele en betrouwbare taxirit. Dit geldt natuurlijk voor zowel korte als lange ritten. Wilt u naar Leiden, Den Haag of Schiphol? Bel ons nu op 071 2040410. Lokale chauffeur komt direct. Voor grotere reisgezelschappen hebben wij speciale taxibusjes beschikbaar. Onze taxicentrale in Voorschoten is 24 uur per dag geopend. Zoek dus niet verder, Taxi Voorschoten is de beste keuze.

Voorschoten taxi

Taxi Voorschoten kent de regio als geen ander

Voorschoten is een Zuid-Hollandse gemeente met een groen karakter en heeft ongeveer 25 duizend inwoners. Er is meer dan genoeg te zien in het dorp. Voorschoten heeft namelijk 103 rijksmonumenten, 64 gemeentelijke momenten en enkele oorlogsmonumenten. Je ziet dus overal de historie van de regio terug. Met Taxi Voorschoten kun je dus zo een ritje maken naar de bekende Zilverfabriek Van Kempen en Begeers of Kasteel Duivenorder. Daarnaast is er natuurlijk nog genoeg te doen in het centrum. Bent u op zoek naar een leuk café of restaurant? Vraag onze vriendelijke chauffeurs om een tip. Onze taxibestuurders hebben jarenlange ervaring in de regio en kennen de mooiste plekjes van Voorschoten en omgeving

Taxicentrale Voorschoten

Ontdek de mogelijkheden van Taxi Voorschoten

Taxi Voorschoten brengt u zonder omwegen naar uw bestemming. We kunnen u overal in de regio komen ophalen, dus ook in Wassenaar of Leiden. Alles wat u wilt, kan geregeld worden in een kort telefoontje. Grote gezelschappen, reserveringen voor een later moment of luchthavenvervoer: wij bieden het allemaal. Taxi Voorschoten garandeert veilig, betaalbaar en professioneel vervoer, zodat u ontspannen kunt aankomen op uw bestemming. U kunt bij ons in de taxi overigens gewoon met uw pinpas betalen. Geen gedoe met kleingeld! Bel dus nu met Taxi Voorschoten als u een taxi zoekt. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9