Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Waddinxveen taxi

Taxi Waddinxveen

Waddinxveen taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Waddinxveen en omgeving. Bestel je taxi van en naar Waddinxveen online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Waddinxveen

Taxi Waddinxveen - sneleentaxi.nl

Met Taxi Waddinxveen is het fijn rijden.  Nu te bestellen via sneleentaxi.nl. Wilt u na afloop van een avondje stappen snel naar huis gebracht worden? Heeft u een lekke band? Is uw partner er met de auto vandoor? Om welke reden dan ook: sneleentaxi staat voor u klaar. Onze taxicentrale in de regio Waddinxveen is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Bel ons nu en geef uw wensen door. Wij helpen u graag

Waddinxveen taxi

Taxi Waddinxveen staat voor u klaar

Waddinxveen is een gemeente in Zuid-Holland met zo'n 26 duizend inwoners. U kunt overal in deze gemeente worden opgehaald. Bel ons nu en wij sturen direct een taxi. Vervolgens kan u overal naartoe gebracht worden. Wilt u bijvoorbeeld naar de voetbalclub, gaat u een bezoekje brengen aan Kasteel Woerden of heeft u een afspraak in Gouda of Utrecht? Elke bestemming is mogelijk bij ons. Ook vervoer naar een treinstation of luchthaven is een van de opties. De vriendelijke chauffeur van Taxi Waddinxveen helpt u graag met uw bagage.

Taxicentrale Waddinxveen

Taxi Waddinxveen biedt de oplossing

Bel dus nu naar Taxi Waddinxveen om een taxi te bestellen. Dit kan voor u alleen zijn, maar ook voor grotere groepen bieden wij graag een oplossing. Onze luxe taxibusjes zijn uitermate geschikt om u en uw gezelschap in één keer te vervoeren.  Ook vervoer met rolstoel en al is een optie bij ons. Bel nu naar onze centrale en informeer naar de mogelijkheden en tarieven. U kunt bij ons in de taxi met uw pinpas betalen. Taxi Waddinxveen is er voor iedereen. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Bel nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9