Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Wassenaar taxi

Taxi Wassenaar

Wassenaar taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Wassenaar en omgeving. Bestel je taxi van en naar Wassenaar online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Wassenaar

Taxi Wassenaar - sneleentaxi.nl

Zoekt u naar een taxi in de omgeving van Wassenaar? Zoek niet verder, Taxi Wassenaar is de juiste keuze voor een betaalbare, snelle en comfortabele rit naar de bestemming van uw keuze. De taxichauffeurs van sneleentaxi.nl kunnen u overal in de regio Wassenaar komen halen en brengen u vervolgens met veel plezier overal naartoe. Of u nou 's ochtends vroeg of 's avonds laat een taxi nodig heeft: Taxi Wassenaar staat graag voor u klaar.

Wassenaar taxi

Met Taxi Wassenaar naar Duinrell

Wassenaar is een dorp in Zuid Holland met ongeveer 25 duizend inwoners. Het is een zeer oude plek in een bosrijke omgeving. In het dorp zelf is een oude Romaanse kerk te vinden die voor een gedeelte uit de twaalfde eeuw dateert. In de regio zijn veel villa’s en landhuizen te bezichtigen. Zo hebben het koningspaar Willem-Alexander en Maxima er hun Eikenhorst Landgoed. Het pretpark Duinrell is er ook te vinden en is nationaal bekend. Er is dus meer dan genoeg te zien in de regio en met Taxi Wassenaar bent u er zo! Wilt u bijvoorbeeld naar Duinrell of naar Leiden? Bel naar onze centrale. Lokale chauffeur komt direct.

Taxicentrale Wassenaar

Taxi Wassenaar: betrouwbaar en snel geregeld

Bel dus nu naar Taxi Wassenaar om een taxi te bestellen. Ze kunnen u overal in de regio ophalen en vervolgens naar eender welke locatie brengen, in een taxi of taxibus. Zowel voor korte ritjes als voor langere ritten kunt u ons bellen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U zult zo snel als mogelijk worden opgehaald door een van onze vriendelijke chauffeurs. Liever een rit voor een later moment boeken? Geef uw ophaaltijdstip door en wij reserveren een taxi voor u. Taxi Wassenaar, de juiste keuze. Bel nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9