Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi van Groningen naar Schiphol

Taxi Groningen - Schiphol

Taxi van Groningen naar Schiphol of andersom nodig? Dan ben je bij sneleentaxi aan het juiste adres. Bestel je taxi voordelig van of naar de luchthaven online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Groningen - Schiphol

Bestel je goedkope taxi Groningen-Schiphol online

Zoek je vervoer van Groningen naar Schiphol? Wij brengen je graag met de taxi naar de luchthaven! Via sneleentaxi kan je eenvoudig van tevoren een luchthaventaxi regelen. Of de rit overdag plaatsvindt of in de nacht, doordeweeks of in het weekend; onze chauffeurs staan altijd voor je klaar om je naar Schiphol te brengen. Heb je een taxi van Schiphol naar Groningen nodig? Ook dan ben je bij sneleentaxi aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat je op het gewenste tijdstip wordt opgehaald. In heel Nederland hebben wij chauffeurs actief die zowel vanuit Groningen als Schiphol Airport vervoeren. Hierdoor kunnen wij ritten tussen Groningen en Schiphol tegen een scherp tarief aanbieden. Wil je graag een taxi voor 4 of meer personen? Bij sneleentaxi kan je ook een taxibusje bestellen inclusief genoeg ruimte voor de koffers.

Bij sneleentaxi weet je waar je aan toe bent; bij ons weet je altijd vooraf het rittarief. Na het invoeren van de adresgegevens, het aantal passagiers en de datum wijst de rest zich vanzelf. Een goedkope taxi van Groningen naar Schiphol of andersom bestel je eenvoudig online, direct na de boeking ontvang je van ons een bevestigingsmail.

Taxi van Groningen naar Schiphol

Begin ontspannen aan je reis met onze Schipholtaxi in Groningen

Wanneer je vooraf een taxi bestelt, kun je ontspannen aan je reis beginnen. De betaling van de taxi vindt online plaats waardoor je niets meer in de taxi hoeft te betalen. In je vertrouwde bankomgeving betaal je met iDEAL, Paypal of creditcard. Na de betaling krijg je de boeking per mail bevestigd.

Heb je een taxi van Schiphol naar Groningen besteld? Onze chauffeurs houden continu de vluchtstatus in de gaten, aan de hand van het vluchtnummer wat is opgegeven bij de boeking. Land je eerder dan verwacht of heb je vertraging? Geen zorgen, we proberen er zo goed mogelijk op in te spelen zodat we jou de beste service kunnen bieden. Tot één uur en tien minuten na landing van je vlucht blijven we op je wachten. Hierdoor kun je, ook wanneer je vlucht vertraagd is, onbezorgd met onze Schipholtaxi naar Groningen. Wanneer de vertraging langer duurt, bijvoorbeeld vanwege oponthoud bij de bagageband, kan je rechtstreeks contact opnemen met je vervoerder om hem op de hoogte te brengen. Zijn contactgegevens ontvang je per mail van ons, nog voordat de rit plaatsvindt.

Taxi Schiphol - Groningen

Ontdek het gemak van sneleentaxi

Bij sneleentaxi staat goede service hoog in het vaandel. Wij willen dat al onze passagiers tevreden zijn over hun geboekte taxi van Groningen naar Schiphol of andersom. De positieve beoordelingen die wij van onze klanten ontvangen, zijn ontzettend belangrijk voor ons als bedrijf. Continu monitoren wij de beoordelingen van klanten over onze chauffeurs. Doordat wij alleen met betrouwbare vervoerders samenwerken, zorgen we ervoor dat je onbezorgd van Groningen naar Schiphol kan reizen of andersom. Onze vervoerders staan altijd voor je klaar om je op tijd naar je bestemming te brengen.

Het komt natuurlijk wel eens voor dat je een bestelde taxi wilt annuleren. Bij sneleentaxi kan je, tot 3 uur voor aanvang van de rit, je boeking kosteloos annuleren. Begin ontspannen aan je reis en boek vooraf een Taxi Groningen Schiphol!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9