Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi naar Brussel Airport

Taxi Brussel Airport

Heb je een taxi naar Brussel Airport nodig? Onze chauffeurs staan klaar om je van en naar Luchthaven Zaventem te brengen. Bestel je taxi vanuit heel Nederland voor een scherp tarief online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Brussel Airport

Taxi Brussel Airport: ervaar het gemak van de taxi

Begin ontspannen aan je reis en boek vooraf een taxi naar Brussel Airport - ookwel Luchthaven Zaventem genoemd. Onze chauffeurs zullen ervoor zorgen dat je zorgeloos op reis kunt gaan door je op het gewenste tijdstip met de taxi naar Brussel Airport te brengen. Vanuit heel Nederland is het mogelijk om een goedkope taxi Brussel Airport te boeken. Zo kun je uitgerust aan je reis beginnen zonder je druk te maken over je vervoer naar de Belgische luchthaven.

Bij ons is er ruime keuze in vervoersopties naar de luchthaven. Er is keuze uit standaardvervoer, taxibusjes (vervoer tot 8 personen), luxe vervoer of een elektrische taxi naar Airport Brussel. Wij regelen vervoer op maat zoals de klant dat wenst.

Regel je taxi of taxibus dus vandaag nog online om van onze voordelen te profiteren:
• Scherpe prijzen (tot 70% lagere kosten dan chauffeurs met een kilometertarief)
• Kosteloos annuleren tot 3 uur voor aanvang van de rit
• Je bagage wordt gratis vervoerd
• Ruime ervaring in het vakgebied (met een 9.4 reizigerswaardering zorgen wij keer op keer voor tevreden klanten)
• Wij blijven op je wachten bij vluchtvertraging
• Door CO2-uitstoot te beperken, dragen we ons steentje bij aan een beter milieu (het is ook mogelijk een elektrisch taxi naar Brussel Airport te boeken).

Taxi naar Brussel Airport

Met een goedkope taxi naar Brussel Airport

Goedkoop vervoer naar Brussel Airport bestel je online. Met behulp van slimme technologie koppelen wij geboekte Brussel Airport taxiritten aan de bij ons aangesloten taxibedrijven. Hierdoor is het mogelijk om altijd een laag tarief voor de rit te hanteren; dit is altijd lager dan de prijs die chauffeurs met een metertarief rekenen.

Voer het vertrekadres, vertrekdatum en het aantal reizigers in om onze ritprijs te berekenen. Voor taxiritten van of naar Brussel Airport rekenen wij een vast tarief. Er zullen in de taxi geen kosten meer in rekening gebracht worden. Je weet dus vooraf waar je aan toe bent. Geen verrassingen achteraf!

Bereken vooraf onze ritprijs en bestel een goedkope taxi naar Brussel Airport online!

Brussel Airport taxi

De service van de luchthaven Zaventem taxi

Wij kunnen goed begrijpen dat het voor kan komen dat er gewijzigde plannen zijn waardoor je de geboekte Brussel Airport taxi wilt annuleren. Het zou natuurlijk voor kunnen komen dat je reis onverhoopt niet meer doorgaat. Wij zullen dan niet moeilijk doen en bieden de mogelijkheid om je gereserveerde rit, tot 3 uur voor aanvang van de rit, kosteloos te annuleren. Nadat een taxi besteld is, kun je deze rit bij ons online wijzigen of annuleren. Bij annulering zullen wij de in rekening gebrachte kosten weer aan je terugbetalen. Wanneer er met iDeal betaald is, zal dit binnen 3 (werk)dagen weer op je rekening staan.

Bij sneleentaxi monitoren wij de status van de vluchten van onze klanten. Onze chauffeurs van taxi Brussel zullen de status van je vlucht in de gaten houden, en houden hier rekening mee bij het ophalen. Wij zullen namelijk tot één uur en tien minuten na landing van de vlucht op je blijven wachten. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de vluchtinformatie die op vliegveld Brussel bekend is.

Mocht er onverhoopt een langere vertraging zijn, dan kun je dit aan de chauffeur laten weten en de mogelijkheden met hem bespreken. In de bevestigingsmail zullen wij de contactgegevens van de taxicentrale van jouw vervoerder toesturen.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9