Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je taxi naar Maastricht Aachen Airport

Taxi Maastricht Airport

Heb je een taxi naar Maastricht Airport nodig? Onze vervoerders staan klaar om je te helpen! Vanuit heel Nederland is het mogelijk om een taxi van en naar Maastricht Airport te boeken. Bereken onze scherpe ritprijs vooraf online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Maastricht Airport

Begin je reis met een taxi naar Maastricht Airport

Start je reis onbezorgd en boek vooraf een taxi naar Maastricht Airport. We zullen zorgen dat je zorgeloos aan je reis kunt beginnen door je op het gewenste moment naar Maastricht Airport te brengen. Een goedkope taxi is in heel Nederland bij ons online te boeken. Je krijgt altijd vooraf inzicht in onze vaste ritprijs zodat je niet voor verrassingen in de taxi komt te staan. Door je taxi vooraf online te bestellen, kun je ontspannen aan je reis beginnen zonder dat je je druk hoeft te maken over het vervoer naar Maastricht Aachen Airport.

Wij hebben een ruime keuze in vervoersopties naar de Limburgse luchthaven. Er is keuze uit standaardvervoer, luxe vervoer, taxibusjes (vervoer vanaf 4 personen) of een elektrische taxi. Wij verzorgen vervoer op maat naar wens van onze klanten.

Reserveer je taxi of taxibus dus direct online om te profiteren van onze voordelen:
• Lage tarieven (tot 70% goedkoper dan het metertarief)
• Kosteloze annulering tot 3 uur voor aanvang van je taxirit
• We vervoeren je bagage gratis
• Jarenlange ervaring in het vakgebied (met een 9.4 beoordeling zorgen wij steeds opnieuw voor tevreden klanten)
• Is je vlucht vertraagd? Wij blijven op je wachten!
• Door de CO2-uitstoot te beperken, helpen we mee aan een beter milieu (ook elektrisch vervoer naar Maastricht Airport is mogelijk!).

taxi naar Maastricht Aachen Airport

Bestel een goedkope taxi online

Een goedkope taxi naar Maastricht Airport boek je online. Door middel van een innovatieve veiling koppelen wij ritten van of naar Maastricht Airport aan taxibedrijven die bij ons zijn aangesloten. Door het gebruik van deze technologie kunnen wij altijd een laag tarief voor onze klanten rekenen; dit tarief is altijd goedkoper dan de prijs die chauffeurs met een metertarief vragen.

Vul je vertrek- en bestemmingsadres, de vertrekdatum en het aantal passagiers in om onze ritprijs vooraf te berekenen. Bij ritten van of naar Maastricht Airport hanteren wij altijd een vaste ritprijs. In de taxi zullen er dus geen kosten meer in rekening worden gebracht. Je weet dus van te voren waar je aan toe bent. Je zult niet achteraf voor verrassingen komen te staan.

Bereken dus vrijblijvend onze ritprijs vooraf en bestel direct een goedkope taxi online!

Maastricht Airport taxi

Bij Taxi Maastricht Airport staat service voorop

Wij weten we dat plannen onverwacht kunnen wijzigen. Wij kunnen het daarom goed begrijpen dat er zicht situaties voor kunnen doen waardoor je de geboekte taxi wilt annuleren. Het kan natuurlijk gebeuren dat je reis onverhoopt niet meer doorgaat of gewijzigd wordt. Wij zullen dan niet moeilijk doen en geven de mogelijkheid om de bestelde rit tot 3 uur voor aanvang kosteloos te annuleren. Nadat een taxi geboekt is, kun je deze rit bij ons online annuleren of wijzigen. Bij een annulering zullen wij de betaalde kosten voor de rit weer aan je terugbetalen. Wanneer de betaling met iDeal gedaan is, zal het bedrag binnen 3 (werk)dagen weer zijn teruggestort.

Bij sneleentaxi houden wij de status van de vluchten van onze klanten in de gaten. Onze vervoerders zullen de status van je vlucht blijven monitoren en houden hier rekening mee bij het ophaalmoment. Er zal namelijk tot één uur en tien minuten na landing van de vlucht op je gewacht worden. Hiervoor maken onze chauffeurs gebruik van de vluchtinformatie die op vliegveld Maastricht bekend is.

Mocht er onverhoopt een langere vertraging plaatsvinden, dan kun je in contact komen met de chauffeur en de mogelijkheden met hem of haar bespreken. In onze bevestigingsmail zullen wij de contactgegevens toesturen van de taxicentrale van jouw vervoerder.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9