Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi naar Rotterdam Airport

Taxi Rotterdam Airport

Boek je taxi naar Rotterdam Airport online! Bij sneleentaxi hebben wij in heel Nederland chauffeurs beschikbaar die van en naar Rotterdam Airport vervoeren. Voor een scherp tarief brengen we je van en naar de luchthaven!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

man wacht op taxi op Rotterdam Airport

Boek je taxi naar Rotterdam Airport

Ga zonder zorgen op reis en boek vooraf een taxi naar Rotterdam Airport. Onze chauffeurs brengen je op het gewenste tijdstip naar het vliegveld. Vanuit heel Nederland kan er bij ons een goedkope taxi geboekt worden die je op tijd van of naar vliegveld Rotterdam The Hague brengt. Zo kun je zorgeloos aan je reis beginnen zonder je druk te maken over het vervoer naar de luchthaven.

Door middel van slimme technologie koppelen wij geboekte ritten aan de bij ons aangesloten vervoerders van Taxi Rotterdam Airport. Op deze manier kunnen wij altijd een lage ritprijs bieden aan onze klanten; een tarief dat altijd lager is dan de prijs per kilometer. Het maakt niet uit of je een normale taxi, een taxibusje (voor meer dan 3 personen) of luxe vervoer boekt: wij houden de prijs laag. Met ons reis je goedkoop naar de Rotterdamse luchthaven.

Bestel je taxi daarom vandaag nog online en profiteer van onze voordelen:
• Scherpe tarieven (tot 70% lagere kosten dan het metertarief)
• Tot 3 uur voor aanvang kosteloos annuleren
• Wij vervoeren je bagage gratis
• Jarenlange ervaring (met een 9.3 klantwaardering blijven wij voor tevreden klanten zorgen)
• Bij vluchtvertraging zullen we op je blijven wachten
• Door de CO2-uitstoot te beperken, helpen we mee aan een beter milieu (ook elektrisch vervoer naar Rotterdam Airport is mogelijk!)

reiziger aan het wachten op de taxi vanaf Rotterdam Airport

Ontdek de service van sneleentaxi

Wil je je Rotterdam Airport taxi annuleren? Het kan altijd gebeuren dat er zich een situatie voordoet waardoor je genoodzaakt bent je geboekte rit te annuleren. Zijn er bijvoorbeeld gewijzigde plannen die ertoe leiden dat de vlucht niet doorgaat? Bij sneleentaxi zullen we je dan niet opschepen met extra kosten.

Geboekte ritten kunnen bij ons tot 3 uur voor aanvang van de rit kosteloos geannuleerd worden. Na het reserveren van jouw rit krijg je een bevestigingsmail. Via deze mail is het mogelijk je rit te wijzigen of te annuleren bij jouw taxibedrijf. Bij annulering zullen wij het betaalde bedrag binnen 3 (werk)dagen weer naar je overmaken als er met iDeal betaald is.

twee geparkeerde Rotterdam Airport taxi's

Bij vertraging blijft onze Rotterdam Airport Taxi wachten

Onze vervoerders van de Rotterdam Airport taxiservice zullen de status van je vlucht continu in de gaten houden. Met deze status zal rekening worden gehouden met betrekking tot het ophaalmoment van je rit. Onze chauffeurs zullen namelijk tot één uur en tien minuten na landing van je vlucht op je blijven wachten. Hiervoor maken wij gebruik van de aanvullende informatie van je vlucht die op het vliegveld bekend is.

Mocht er een langere vertraging zijn, dan kan je contact opnemen met de chauffeur van Taxi Rotterdam Airport om dit met hem te bespreken. Wij sturen de contactgegevens van de chauffeur toe in de bevestigingsmail. Telefonisch kan je dan contact opnemen met de taxicentrale van jouw vervoerder.

zonsondergang bij vliegtuig op de luchthaven

Rotterdam Airport, de tweede regionale luchthaven van Nederland

Via Rotterdam Airport, voorheen Vliegveld Zestienhoven, worden jaarlijks ruim 1,5 miljoen passagiers vervoerd. Steeds meer reizigers beginnen hun vakantie vanaf dit vliegveld. De Rotterdamse luchthaven, die internationaal Rotterdam The Hague Airport genoemd wordt, heeft de afgelopen jaren een behoorlijke stijging qua bezoekersaantallen gehad. Op basis van het aantal reizigers is het na Eindhoven Airport de tweede regionale luchthaven van Nederland.

Heb jij ook een reis gepland of heb je voor een andere reden vervoer naar Rotterdam Airport nodig? Bij sneleentaxi is het mogelijk om vanuit heel Nederland een taxi van of naar de luchthaven te boeken. Vul online je gegevens in en bereken vooraf de prijs die jouw rit zal kosten. Je boekt onze Rotterdam Airport taxi voordelig online!

Informatie over Rotterdam Airport


Naam: Rotterdam The Hague Airport
Adres: Rotterdam Airportplein 60
Postcode: 3045 AP
Gemeente: Rotterdam
Aantal vluchten in 2018: 53.322
IATA: RTM
ICAO: EHRD
Opgericht: 1955
Eigenaar: Koninklijke Schiphol Group
Passagiersaantallen per jaar:
2011: 1.158.420
2012: 1.298.147
2013: 1.590.144
2014: 1.687.574
2015: 1.692.406
2016: 1.683.863
2017: 1.774.976
2018: 1.943.733

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9