Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Abcoude taxi

Taxi Abcoude

Laat je vervoeren in onze Abcoude taxi! Bereken vooraf de ritprijs en bestel een taxi vanaf of naar elke locatie in Nederland!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Abcoude

Taxi Abcoude - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een taxi in de regio Abcoude? Wij staan graag voor je klaar. Onze vriendelijke chauffeurs kunnen je op elk moment van de dag ophalen waar je wilt. Behalve in Abcoude staan wij ook in Baambrugge graag voor je klaar. Heb je autopech, een zakelijke afspraak gepland of heb je een taxi naar Schiphol nodig? Bestel je vervoer bij Taxi Abcoude van sneleentaxi.nl en we plannen de rit met je in op het moment dat het jou uitkomt. Snel ter plaatse. Lage tarieven. Bestel je taxi nu.

Abcoude taxi

Waar wil je naartoe met de Abcoude taxi?

Het dorp Abcoude is sinds 2011 onderdeel van de gemeente De Ronde Venen. Vroeger was het een zelfstandige gemeente. Er wonen zo'n negenduizend mensen in Abcoude, dat tussen Utrecht en Amsterdam in ligt. Zoek je vervoer naar een van deze steden, of wil je naar de Loosdrechtse Plassen? Onze lokale chauffeurs kennen exact de weg en rijden altijd via de snelste route naar je bestemming. Na afloop van je bezoek kun je uiteraard ook weer worden opgehaald. Taxi Abcoude staat zowel overdag als ‘s nachts tot je beschikking. Ook vervoer naar bijvoorbeeld een attractiepark of restaurant kun je bij ons bestellen.

Taxicentrale Abcoude

Sneleentaxi heeft ook taxibusjes

Reserveer dus nu als je een taxi van of naar Abcoude nodig hebt. Je kunt zowel een rit op de korte termijn aanvragen als een taxi reserveren voor een later moment. Dit laatste is bijvoorbeeld handig als je vervoer naar een vliegveld of treinstation nodig heeft. Wij hebben taxibusjes beschikbaar voor grotere groepen of als je veel spullen meeneemt. Uiteraard helpt de chauffeur je graag met uw bagage. Je kunt bij ons direct je taxi vooraf online betalen. Bestel dus direct je taxi, onze chauffeur komt op het gewenste moment.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9