Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Appingedam taxi

Taxi Appingedam

Vervoer nodig? Met onze Appingedam taxi reis je zorgeloos naar je bestemming. In heel Nederland bestel je bij ons voordelig een taxi van of naar Appingedam. Bereken vooraf je ritprijs, geen verassing achteraf.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Appingedam

Taxi Appingedam - sneleentaxi.nl

Taxi Appingedam brengt je snel waar je moet zijn, zodat je die belangrijke vergadering of toets niet mist. Maar ook als je een afspraak in het ziekenhuis van Groningen hebt of juist vervoer naar Groningen Airport Eelde zoekt, ben je bij taxidienst Appingedam aan het juiste adres. Onze betrouwbare chauffeurs halen jou en jouw eventuele bagage thuis op en brengen je snel en veilig naar elke gewenste bestemming. We hebben altijd een taxi of een taxibusje voor je beschikbaar.

Appingedam taxi

Taxicentrale Appingedam brengt je zelfs tot aan de middeleeuwen

De stad Appingedam is van middeleeuwse oorsprong en in de stad zijn daarvan nog sporen zichtbaar, zoals oude gevels en smalle steegjes en de resten van een steenhuis uit de dertiende eeuw. Daarnaast bevinden zich in het centrum ook de van oorsprong middeleeuwse Nicolaïkerk en het laat-renaissancistische Raadhuis uit 1630. In de zomer vinden in Appingedam de Damster Stadsfeesten plaats. Taxi Appingedam brengt je hier graag naartoe en haalt je na afloop ook weer op, zodat je er gezellig onder het genot van een hapje en drankje van kunt genieten zonder je te hoeven afvragen hoe je erna weer veilig thuiskomt. Onze Appingedamse taxi’s zijn er voor jou. Of je nu in Garreweer, Jukwerd, Laskwerd, Marsum, Oling, Opwierde, Solwerd, Tjamsweer of in de stad zelf woont. Wij staan graag voor je klaar.

Taxicentrale Appingedam

De klant is koning bij sneleentaxi

Taxi Appingedam beschikt over een luxe wagenpark, zodat onze vriendelijke chauffeurs je overal in de regio snel en comfortabel naartoe kunnen brengen. Het enige wat je moet doen, is online een boeking plaatsen, dan regelen wij voor jou de rest. Taxi of taxibus Appingedam nodig? Boek nu. Lokale chauffeur zal op het gewenste moment ter plaatsen zin. Ook luxe vervoer is mogelijk bij de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Appingedam. Heb je speciale wensen, laat het ons dan even weten. Bij ons is de klant Koning. Lage tarieven. Boek nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9